Tønder Distriktsskole nærmer sig en ny leder

Når Tønder Distriktsskole får ny leder, er der en ny overordnet leder for i alt fire skoler. Udover Møgeltønder Skole her på billedet er det også Tønder Overbygningsskole, Tønder Grundskole og Digeskolen i Højer. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Tønder Distriktsskole nærmer sig en ny leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I alt 21 har ansøgt om at blive Tønder Distriktsskoles nye leder. Nu er jobsamtalerne på vej.

TØNDER KOMMUNE: Tønder Kommune er gået ind i den afsluttende fase i arbejdet med at finde ud af, hvem der skal være den nye skoleleder for Tønder Distriktsskole.

Ved ansøgningsfristen var 21 ansøgninger dukket op, og ifølge Per Hansen, fagchef for Børn og Skole i Tønder Kommune, er det flere end ventet:

- 21 ansøgere er et lidt højere ansøgertal end vi plejer at have til denne slags stillinger. Vi har lige udvalgt, hvem vi gerne vil se til samtaler, og vi har den første samtale på onsdag, altså den 15. august, mens anden samtalerunde foregår i den følgende uge.

Ifølge Per Hansen er kriterierne helt klare for den nye skoleleder, som får det overordnede ansvar for fire forskellige skoler:

- Vi er meget opmærksomme på at finde en, der har god erfaring med at styre en større organisation, for det er det, der er tale om her. Det er vores største elevgruppe.

Vi er meget opmærksomme på at finde en, der har god erfaring med at styre en større organisation, for det er det, der er tale om her. Det er vores største elevgruppe.
Per Hansen, fagchef i Børn og Skole, Tønder Kommune.

Regner med afklaring snart

Seks ansøgere er gået videre gennem nåleøjet, og efter planen, så venter man at kunne præsentere en ny skoleleder sidst i august:

- Jeg forventer, at vi er klar til at præsentere en ny skoleleder efter anden samtalerunde. Der kan dog være lidt drøftelser, vi lige skal have på plads - men vi går efter at have det hele på plads i ultimo august, forklarer Per Hansen.

Den nye skoleleder får ansvaret for 140 medarbejdere og ledere på fire skoler: Tønder Overbygningsskole, Tønder Grundskole, Møgeltønder Skole og Digeskolen i Højer.

Tønder Distriktsskole nærmer sig en ny leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce