Tønder Bibliotek inviterer til børneyoga

Tre lørdage i efteråret er det muligt at gå til børneyoga på Tønder Bibliotek. Det er Lotte Leth Sørensen glad for, da det er noget, der er oppe i tiden. Hun er overordnet set glad for programmet. Foto: Hans Christian Gabelgaard

Tønder Bibliotek inviterer til børneyoga

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterårets program for bibliotekerne i kommunen er kommet, og det bliver blandt andet muligt for børn at gå til børneyoga på Tønder Bibliotek.

Tønder: De fleste forbinder et bibliotek med bøger, men den 6. oktober står der børneyoga på programmet på Tønder Bibliotek. Der vil være tre sessioner i løbet af efteråret.

- Vi er ikke ved at blive en idrætsforening, men som bibliotek skal vi være med til at starte debat om det, der er oppe i tiden. Det er børneyoga et eksempel på, så det vil vi prøve at satse lidt på, siger Lotte Leth Sørensen, der er leder af Tønder Kommunes biblioteker.

Når der er børneyoga, så kommer der til at være bøger og film fremme omkring yoga, så det er muligt at læse mere om emnet.

- På biblioteket skal man blive klogere og kunne hente viden. Derfor vælger vi at kombinere yogatimerne med bøger og film, så man kan skaffe sig mere information omkring meditationsformen, når man er færdig med timen, siger Lotte Leth-Sørensen.

Stolt af program

Lotte Leth-Sørensen er stolt af det program, som Tønder Kommunes biblioteker har fået sammensat. Kommunen driver både bibliotekerne og Schweizerhalle, derfor har de valgt at gå sammen om at lave et fælles program.

- Sammenlægningen af programmet gør, at vi kan promovere det bedre og dermed skabe mere opmærksomhed omkring arrangementer. Hvis vi kan se, at der er stor interesse for et arrangement, så har vi også mulighed for at flytte det til Schweizerhalle, siger Lotte Leth-Sørensen.

Hun er især stolt af, at det er lykkedes at få navne som komikeren Jan Gintberg, der er udsolgt, journalisten Anders Agger og forfatteren Leonora Christina Skov med i programmet.

Tønder Bibliotek inviterer til børneyoga

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce