Tæt pokalsejr som opvarmning til sæsonpremiere i Bankparken

FC Sydvest-midtbanespiller Van Tha Thawng Ni Dum (hvid trøje) og holdkammeraterne håber på at kunne sætte de første divisionspoint ind på kontoen mod Brabrand. Foto: Flemming Andersen

Tæt pokalsejr som opvarmning til sæsonpremiere i Bankparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest spiller efterårets første hjemmekamp i 2. division lørdag eftermiddag mod Brabrand. Træner Hans-Henrik Andreasen udvalgte varmede op til opgøret ved at besejre SGI. Serie 1-mandskabet blev dog først slået efter straffesparkskonkurrence.

TØNDER: FC Sydvest var storfavoritter, men så endte det alligevel med drama, forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

Lørdag eftermiddag spiller det lokale 2. divisionshold efterårssæsonens første hjemmekamp i Bankparken mod Brabrand klokken 15. Opvarmningen til dette opgør var pokalkampen på udebane med Sædding Guldager (SGI), der spiller i serie 1, og dermed flere rækker under FC Sydvest.

Alligevel blev kampen mere spændende, end træner Hans-Henrik Andreasen og hans hold havde forventet.

- Brabrand er ligesom Skive, et af nedrykkerholdene. I trænerteamet har vi vurderet, hvor vi kan ramme dem, så det håber jeg, vi lykkedes med.
Hans-Henrik Andreasen, cheftræner, FC Sydvest

Chokstart

Faktisk fik gæsterne sig lidt af et chok, da SGI bragte sig foran til stillingen 1-0. FC Sydvests nye spiller, Jesper Riis, tog hurtigt revanche og udlignede til 1-1 få minutter efter, men det var kke nok til at sætte sig på kampen.

Hjemmeholdet startede anden halvleg præcis som første halvleg med et hurtigt mål og en føring. Denne gang skulle de gå helt frem til det 75. minut, inden Jeppe Hansen udlignede til 2-2. Det var også stillingen efter de ordinære 90 minutter og den forlængede spilletid på 2 gange 15 minutter.

- Pokalkampe har deres eget præg. De mindre modstandere overrasker ofte, og det gjorde de også her. Vi leverede ikke, hvad vi kunne forvente, og vi var der ikke rent mentalt og spillemæssigt. Alt i alt er jeg ikke tilfreds, lød vurderingen fra Hans-Henrik Andreasen efter det sidste spark.

Det var et straffespark, der sikrede FC Sydvest en samlet sejr på 5-3.

På hjemmebane

Dermed er det et vinderhold, der stiller op i Bankparken lørdag. FC Sydvest sæsondebuterede i 2. division i sidste weekend på udebane mod Skive. Her blev det til et sidste minuts-nederlag på 1-3, da midtjyderne scorerede to gange i de døende minutter.

- Brabrand er ligesom Skive, et af nedrykkerholdene. I trænerteamet har vi vurderet, hvor vi kan ramme dem, så det håber jeg, vi lykkedes med, siger Hans-Henrik Andreasen.

Brabrand lagde sidste weekend ud med at spille 1-1 på hjemmebane mod Jammerbugten.

Tæt pokalsejr som opvarmning til sæsonpremiere i Bankparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce