Tæt på de tre point

Jonas Hansen sørgede for at FC Sydvest kom hjem med det ene point. Foto: Flemming Andersen

Tæt på de tre point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest 05 Tønder og Odder lå inden kampen side om side i tabellen i den danske 2. division. Det gør de stadigvæk.

Tønder/Aarhus: FC Sydvest 05 har i de sidste udebanekampe ikke været kendt for at starte godt ud, og det blev det heller ikke til i lørdagens opgør mod Odder GIF. Odder kom tidligt i kampen, til deres første store chance for at komme foran på et straffespark, som de, heldigvis for FC Sydvest, brændte. Men allerede efter 16 minutters spil scorede Odders Mathias Christensen til 1-0 for hjemmeholdet. Resten af første halvleg forløb med chancer til begge hold, men dog ikke flere mål.

- Første halvleg var vi ikke, hvor vi skulle være fra starten af. Vi får et "wake-up call" allerede efter de første 5-10 minutter, hvor de får et straffespark, som vi redder. Så håbede jeg, at vi var vågnet fra vores lur fra busturen, men alligevel så står vi og sover på et opspil, som de så scorer på, siger cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Anden halvleg var det FC Sydvest, som var mest på bolden. De kom til store chancer, og efter 67 minutters spil fik FC Sydvest midtbanespilleren Jonas Hansen puttet bolden i nettet hos Odder. Resten af kampen gik meget i Sydvests favør, de kom til chancer som kunne have fået dem foran 1-2, men de havde desværre ikke heldet med sig.

Første halvleg var vi ikke, hvor vi skulle være fra starten af.
Hans Henrik Andreasen, træner, FC Sydvest

Under stregen.

Vi gik efter tre point, det er også os som presser på til sidst, og vi fik udlignet i midten af anden halvleg. Derefter fokuserede vi på at få føringen i hus, men vi brænder et par kæmpe chancer, så det er igen den sidste tredjedel, vi skal hjem og have kigget på, siger cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Kampen ender 1-1, og det vil sige at de to hold, fortsat ligger side om side i tabellen og under stregen til nedrykningsspillet.

Stor kamp i vente

Næste kamp for FC Sydvest 05 Tønder spilles onsdag d. 5. september, hvor de tager imod Superliga holdet AGF i den danske pokalturnering. Kampen bliver spillet kl. 17.30 på Bank Parken i Tønder, og der ventes over 1000 tilskuere.

Tæt på de tre point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce