TV2 sender direkte fra Søs Fenger-koncert i Emanuel

Søs Fenger optræder i Kulturhuset Emanuel i Skærbæk lørdag. TV2 vil sende live fra koncerten i forbindelse med landsindsamling, der skal sikre flere træer i Danmark. Pr-foto

TV2 sender direkte fra Søs Fenger-koncert i Emanuel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På lørdag spiller Søs Fenger Kulturhuset Emanuel i Skærbæk op med sang og musik. Koncerten finder sted samtidig med indsamlingsshow til fordel for træplantning - derfor sender TV2 indslag direkte fra koncerten.

SKÆRBÆK: Lørdag aften spiller Søs Fenger i Kulturhus Emanuel i Skærbæk. Egentlig burde en koncert med sangeren slet ikke kunne lade sig gøre, for en kunstner i den prisklasse er sædvanligvis ikke mulig at booke for Kulturhuset i Skærbæk, som alene er drevet af frivillige, ulønnede hjælpere. At det alligevel lader sig gøre skyldes Feriepartner Rømøs oplevelsespulje, som har givet støtte til afvikling af koncerten.

- Det er en meget taknemmelig koncertgruppe, der nu med stor begejstring kan præsentere Søs Fenger på scenen i den tidligere frimenighedskirke. Hvor præsten tilbage i tiden har fortalt historier gennem prædiken, skal Søs Fenger nu fortælle sine historier gennem musikken - og hvor er der bedre plads til at lade toner flyde ud under loftet end i et gammelt kirkerum, lyder det fra Tanja Vodder, der er talsmand for koncertgruppen i Kulturhuset Emanuel i en pressemeddelelse.

Det er en meget taknemmelig koncertgruppe, der nu med stor begejstring kan præsentere Søs Fenger på scenen i den tidligere frimenighedskirke.
Tanja Vodder, talsmand, Kulturhuset Emanuel

Udeservering

Publikum kan forvente en koncert, hvor Søs Fenger i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt, øser ud af sine mange oplevelser fra sit liv som sangerinde.

Koncerten finder sted samtidig med, at TV2 og Danmarks Naturfredningsforening sender deres store indsamlingsshow "Danmark planter træer" - og både Søs Fenger og Kulturhus Emanuel vil dukke op i den direkte transmission.

For at "invitere" flere til at deltage i festen, vil baren være rykket udenfor, så alle interesserede kan kigge forbi - også dem som ikke har købt billet til koncerten.

Øl = støtte

Interessen for koncerten er ganske stor. Allerede fredag var der udsolgt af de forholdsvis dyre billetter, der inkluderer mad forud for koncerten. Prisen her var 475 kroner.

Mandag middag var der kun 40 almindelige billetter tilbage. Prisen er 250 kroner plus gebyr.

Søs Fenger-koncerten finder sted i Kulturhuset Emanuel lørdag klokken 20.

På aftenen donerer Emanuel 10 kroner for hver solgt øl til indsamlingen.

Ifølge den udsendte pressemeddelelse er det ambitionen, at indsamle midler til at plante én million træer i Danmark og engagere danskerne i denne mission.

TV2 sender direkte fra Søs Fenger-koncert i Emanuel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce