TM Tønder møder stærkt hjemmehold

TM Tønder spiller lørdag på udebane mod Skive FH, der har vist sig stærke hjemme og blandt andet har slået Fredericia Håndbold. Arkivfoto: Flemming Andersen

TM Tønder møder stærkt hjemmehold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TM Tønder-træner Torben Sørensen vurderer, at TM Tønder er svag favorit på udebane mod Skive FH. Lørdagens modstander har blandt andet slået Fredericia Håndbold.

Tønder/Skive: Lørdag drager det ubesejrede tophold TM Tønder til Skive, hvor 1. divisions nummer fem Skive FH venter. TM Tønder-træner Torben Sørensen forventer en svær kamp.

- Vi tager den her kamp lige så seriøst, som vi har gjort med alle de andre otte, vi nu har spillet. Når jeg så lige har kigget på dem, så har jeg også noteret mig, at det er et rigtig fysisk stærkt hold, og de spiller hurtig håndbold. Det er et hold, som laver mange mål på deres kontradel, fortæller Torben Sørensen, der har fokus på, at TM Tønder-spillerne skal hjem og forsvare, når de har afsluttet deres angreb.

- Det er noget med, at vi hele tiden skal minde hinanden om at huske at løbe hjem, fortæller TM Tønder-træneren.

Lørdagens kamp
Lørdag spiller TM Tønder på udebane mod Skive FH.Tidspunktet: Klokken 14.00.

Stedet: KLC Skive Interfjord Arena.

Udgangspunktet: TM Tønder er tophold i 1. division med de maksimale 16 point, mens Skive FH er nummer fem med 11 point.

Svage favoritter

Skive FH har sikret syv af deres 11 point på hjemmebane.

- Skive er helt klart stærkest hjemme, så på den måde ved vi, at det bliver en svær kamp, siger Torben Sørensen, der blandt andet har bidt mærke i, at Skive FH i holdets seneste hjemmekamp slog rækkens nummer to, Fredericia Håndbold.

- Qua vores placering i rækken så ved vi godt, vi er favoritter deroppe, men det er ikke bare noget, vi kommer let til, siger TM Tønder-træneren, der vurderer, at hans hold er svag favorit i opgøret.

Senest mødte TM Tønder på udebane bundholdet Stoholm - en kamp, der blev spillet foran masser af tilskuere - mod et velspillende hjemmehold og med en afslutning, der blev tæt.

- I stedet for at gå helt i sort, fik vi stadigvæk to point ud af det, og det er vi rigtig stolte af, fortæller Torben Sørensen, der synes, man fik god læring ud af Stoholm-kampen.

Han har haft alle spillere i gang på træningsbanen denne uge.

TM Tønder møder stærkt hjemmehold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce