TM Tønder møder formstærkt Ajax-mandskab

TM Tønder med Lasse Hamann-Boeriths som en af profilerne gæster tirsdag Bavnehøj Arena i København, hvor Ajax København er modstanderen. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

TM Tønder møder formstærkt Ajax-mandskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag aften møder TM Tønder på udebane Ajax København, der er placeret på 6. pladsen i 1. division efter en skidt sæsonstart.

Tønder: TM Tønder er i fuld gang med en periode, der byder på vanskelige og vigtige kampe i 1. division. I fredags blev det til en udesejr over Otterup HK, og tirsdag venter så Ajax København, der ligger nummer seks i 1. division - også denne kamp er på udebane.

- Det er også en af de der svære udekampe, vi har, fortæller TM Tønder-træner Torben Sørensen, der peger på, at Ajax København kun har tabt to af holdets sidste 11 kampe.

- Så de fik bare en sindssygt dårlig start, tilføjer Torben Sørensen.

TM Tønder spillede selv en rolle i københavnernes dårlige sæsonstart, hvor det kun blev til ét point i sæsonens fire første kampe. De to hold mødtes nemlig i første runde, hvor TM Tønder på hjemmebane vandt 30-24 efter en kamp, der bød på både intensitet og masser af drama - blandt andet i form af et rødt kort til Felix Kasch.

Udover sejren mener Torben Sørensen ikke, at TM Tønder kan tage alverden med fra den kamp.

- Der var ikke så meget i spillet, man kan tage med. Fordi det var den første kamp. Vi var et helt nyt hold - det var de også, siger han.

Om kampen
Ajax København-TM TønderSted: Bavnehøj Arena

Tidspunkt: Tirsdag klokken 19

Udgangspunktet: TM Tønder ligger nummer to i 1. division med 30 point, mens Ajax København er nummer seks med 20 point. Begge hold har inden tirsdagens opgør spillet 17 kampe - en kamp mindre end resten af holdene i 1. division.

Rolf Ravn testes

Torben Sørensen mener, at særligt en facet i TM Tønders-spil bliver afgørende i Bavnehøj Arena, hvor tirsdagens kamp afvikles.

- Det bliver forsvaret. Fordi de har så mange, der kan lave mange mål. Hele deres bagkæde kan lave mange mål, fortæller træneren.

Han må stadig se bort fra de skadede Jesper Redlefsen og Thomas Clausen. Rolf Ravn, der ikke spillede mod Otterup HK på grund af en skade, skal testes inden tirsdagens kamp.

- Han er tvivlsom, fortæller Torben Sørensen.

Efter udekampen i København har TM Tønder fire dage til at forberede sig på endnu en svær modstander. Holdet møder således søndag topholdet Fredericia Håndboldklub i Tønder Sport- og Fritidscenter.

TM Tønder møder formstærkt Ajax-mandskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce