Søndag reddede besøgstallet for Local Food Days

Local Food Days på Skibbroen havde ligeså mange besøgende som sidste år. De var dog fordelt ud over en ekstra dag. Arrangørerne er dog godt tilfredse.Foto: Mads Grinderslev

Søndag reddede besøgstallet for Local Food Days

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Local Food Days blev i weekenden afholdt for anden gang på Skibbroen i Tønder. Besøgstallet endte på højde med sidste år - på trods af, at arrangementet strakte sig over en ekstra dag.

Tønder: Der er tilfredshed at spore hos Erhvervskonsulent i Tønder Erhvervsråd og tovholder i initiativgruppen bag eventen Local Food Days, Jesper Monsrud, efter weekendens arrangement på Skibbroen.

Selvom arrangementet var ramt af dårligt vejr, vurderer han, at besøgstallet var omkring på højde med sidste år.

- Vejret er vi jo ikke herre over, men selvom vi fik en våd start fredag, og vejret heller ikke var alt for godt i lørdags, så reddede søndagen os. Jeg vil skyde på, at vi samlet set har haft ligeså mange gæster som sidste år. Blot fordelt på en dag ekstra, konstaterer Jesper Monsrud.

Local Food Days
Local Food Days er et koncept, der blev gennemført for første gang sidste år. Dengang under navnet Tønder Street Food Days.Navnet er ændret for at understrege, at det er en event, hvor man kan møde restauratører fra hele Tønder Kommune, og at maden, der serveres, i højt omfang er tilberedt med lokale råvarer.

Sidste år løb eventen over fredag og lørdag, mens der i år var udvidet med en ekstra dag, så også søndag stod i den lokale mads tegn.

Glade restauratører

De gæster, der, trods det lidt udfordrende vejr, valgte at lægge vejen forbi Local Food Days, var glade for arrangementet, og det samme gælder for de restauratører, der var med.

- Nu er det selvfølgelig tidligt efter arrangementet, men jeg har kun fået positive tilbagemeldinger. Der er flere restauratører, der allerede nu har sagt, at de er med igen næste år, så det er da positivt, lyder det videre fra Jesper Monsrud.

Han er ligeledes glad for, at man nu kan begynde at se de afledte effekter af arrangementet, som han håber, der kan blive mange af.

- Det er vigtigt for os at formidle, at det er hele kommunens arrangement. Og vi kan nu også begynde at se, at et arrangement som dette åbner op for nye samarbejder blandt de deltagende restauratører. Det er en af de gevinster, som man ikke lige kan aflæse i et excel-ark, men som er vildt vigtige, siger Jesper Monrud.

Igen næste år

Jesper Monsrud har en klar formodning om, at der også næste år er Local Food Days på Skibbroen.

- Nu skal vi lige have evalueret det hele, og så skal vi finde ud af, hvordan det hele skal skrues sammen til næste år. Det er der endnu ikke nogen afklaring på. Men det er da helt sikkert positivt, at de fleste har udtrykt glæde og tilfredshed med arrangementet. Der er også flere restauratører, der har givet udtryk for, at de gerne vil spille en større rolle i planlægningen, siger Jesper Monsrud.

Søndag reddede besøgstallet for Local Food Days

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce