Snigpremiere med skuespillere og boblevand

Fra venstre ses instruktør Kasper Torsting, de to hovedrolleindehavere Rosalinde Mynster og Sebastian Jessen samt producent Ronnie Fridthof. Alle fire stiller op til introduktion og snak om "I krig og kærlighed" i Tønder og Toftlund mandag aften. Foto: Jacob Schultz

Snigpremiere med skuespillere og boblevand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når filmen "I krig og kærlighed" får snigpremiere i Tønder på mandag, sker det med deltagelse af både filmens instruktør, producent og hovedrolleindehaverne. I Biografen 1 & 2 har direktør Frank Knudsen kørt boblevand i stilling.

TØNDER: De 54 filmentusiaster, der var hurtigt på tasterne og sikrede sig en billet til snigpremieren af "I krig og kærlighed" i Biografen 1 & 2 i Tønder på mandag, kan se frem til en biograftur ud over det sædvanlige.

- Vi åbner klokken 17.30 og kører lidt boblevand i stilling. Inden filmen starter, får vi besøg af producer og forfatter Ronnie Fridthof, instruktør og forfatter Kasper Torsting samt de to hovedrolleindehavere Rosalinde Mynster og Frederik Jessen. De vil introducere filmen, der så bliver vist umiddelbart efter, fortæller biografdirektør Frank Knudsen.

Der vil også være lidt boblevand i glassene efter forestillingen.

- Så har publikum mulighed for at hænge ud og evaluere lidt på filmen, lyder det fra biografdirektøren.

Vi åbner klokken 17.30 og kører lidt boblevand i stilling.
Frank Knudsen, direktør, Biografen 1 & 2, Tønder
Flyhangaren i Soldaterskoven i Tønder danner rammen om højdepunktet i det episke drama
Flyhangaren i Soldaterskoven i Tønder danner rammen om højdepunktet i det episke drama "I krig og kærlighed". Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Foto: Hans Chr. Gabelgaard/Michael Bager

Den første danske

"I krig og kærlighed" er den første danske film, der har første verdenskrig og Sønderjylland som omdrejningspunkt.

Det er ikke en krigsfilm, men et kærlighedsdrama, med plads til intens skuespil, store billeder og stærke følelser. Havnbjerg Mølle på Als og Zeppelinbasen i Tønder er blandt filmens lokationer. Forventningerne til filmen med et budget på over 42 millioner kroner er høje.

Rosalinde Mynster og Sebastian Jessen har hovedrollerne i
Rosalinde Mynster og Sebastian Jessen har hovedrollerne i "I krig og kærlighed". Her er de fotograferet i flyhangaren i Soldaterskoven nord for Tønder, hvor filmprojektet blev præsenteret første gang i oktober sidste år. Arkivfoto: André Thorup

Reception

"I krig og kærlighed" får helt officielt biografpremiere torsdag den 15. november. Når både Sønderborg søndag og Tønder mandag får mulighed for en snigpremiere, skyldes det, at de to kommunerne har ydet økonomisk støtte til det ambitiøse filmprojekt, der på forhånd er solgt til blandt andet udenlandske tv-stationer.

Ud over i Biografen 1 & 2 i Tønder vil der mandag aften også være en eksklusiv premiereforestilling på Schweizerhalle. Tønder Kommune er forinden mandag eftermiddag vært ved en indbudt reception i flyhangaren i Soldaterskoven. Her har ud over filmholdet også prins Joachim takket ja til at medvirke.

Efter at have mødt biografgængerne i Tønder kører filmfolkene videre til biografen i Toftlund, der ligeledes har fået mulighed for at vise "I krig og kærlighed" i utide. Efter forestillingen stiller filmmagerne og skuespillerne op til en samtale med publikum.

Snigpremiere med skuespillere og boblevand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce