Skatepark har byggetilladelsen i hus

Peter Beiter Andresen, der her ses forrest, glæder sig over, at byggetilladelsen er i hus - nu kan etableringen af Barrax Skatepark begynde. Arkivfoto: André Thorup

Skatepark har byggetilladelsen i hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkene bag Barrax Skatepark har nu fået en byggetilladelse, og etableringen af banen ved Tønder Sport- og Fritidscenter kan gå igang.

Tønder: Folkene bag den kommende bane for skatere i Tønder - Barrax Skatepark - har nu fået en byggetilladelse. Det vækker jubel.

- Det er jo fantastisk, fastslår Peter Beiter Andresen, der er en af initiativtagerne til skatebanen.

- Det er en rigtig god ting, at vi kan komme igang, fortæller han.

Området ved Tønder Sport- og Fritidscenter, hvor banen skal etableres, er frigivet af politikerne, og byggetilladelsen var den sidste ting, der skulle på plads, inden byggeriet kan begynde.

I denne uge skal folkene bag skateparken have et byggemøde med Tønder Sport- og Fritidscenter, det betonfirma, der skal lave banen, og de der skal lave fundamentet.

- Der skal vi lige have aftalt, hvornår vi kan komme igang, og om der er nogle sidste ting, der skal justeres, fortæller Peter Beiter Andresen.

Banen var oprindeligt tænkt placeret ved den tidligere kasserne, men tidligere i år valgte gruppen bag at flytte den efter en henvendelse fra Tønder Sport- og Fritidscenter. Her placeres banen i området mellem svømmehallen, hal 4 og multihallen.

Det er en rigtig god ting, at vi kan komme igang.
Peter Beiter Andresen

Hurtigt igang

Peter Beiter Andresen regner med, at de, der skal lave fundamentet, går igang inden for en uges tid, hvis alt er, som det skal være. Umiddelbart efter at fundamentet er færdigt, går betonfirmaet igang, regner han med.

De første skatere kan måske benytte banen senere på efteråret.

- Slut oktober, start november, eller noget i den stil er et bud, men det er kun et bud, fortæller Peter Beiter Andresen.

Selv om byggetilladelsen er i hus, er der stadig arbejde, der skal udføres.

- Vi skal igang med noget afrapportering til de forskellige sponsorer og lave brugsaftale sammen med Tønder Kommune, fortæller Peter Beiter Andresen.

Personerne bag skateparken har på den sjove side af 1,4 millioner kroner til projektet, og planen er at lave en skatepark på 600 kvadratmeter.

Skatepark har byggetilladelsen i hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce