Skarpheden skal tilbage hos FC Sydvest

Hans Henrik Andreasen håber at FC Sydvest 05 kan genfinde skarpheden til onsdagens kamp mod Ringkøbing IF. Der skal point på kontoen, lyder det meget kontant. Arkivfoto: Flemming Andersen

Skarpheden skal tilbage hos FC Sydvest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste weekends store nederlag i Odense-forstaden Dalum skal vaskes væk, når FC Sydvest onsdag aften tager imod Ringkøbing IF.

TØNDER: OPDATERET - kampen spilles 18.45, ikke klokken 19.00 som først annonceret.

Der står på alle måder revanche på menuen, når FC Sydvest onsdag aften tager imod Ringkøbing IF hjemme på Bankparken. Onsdagskampen kommer efter at det i weekenden blev til en ordentlig snitter ude mod Odense-klubben Dalum IF, hvor FC Sydvest tabte med 5-1.

Netop det at se fremad, er også overskriften hos træner Hans Henrik Andreasen.

- Vi er endelig tilbage på hjemmebane, og det skal vi udnytte. Vi vil gerne tilbage på sporet og lave nogle point efter det i weekenden. Det gjorde ondt at tabe i Dalum, specielt fordi det skete på den måde. Det lægger vi fra os nu og ser fremad - der er en ny kamp i morgen, og det er det fokus vi har lagt i truppen.

Ringkøbing er aktuelt sidst i 2. divisions gruppe 2, mens FC Sydvest indtager niendepladsen med tre point i tre kampe. Derfor er det også en modstander, som er opsat på at få gang i pointscoringen, vurderer Hans Henrik Andreasen.

- Ringkøbing har heller ikke haft nogen god sæsonstart, så det bliver en vigtig kamp for begge mandskaber, vil jeg mene. De spiller meget bedre end stillingen antyder lige nu, så vi skal op på dupperne. Skarpheden og kvaliteten i begge ender af banen bliver det afgørende, som jeg ser det.

Festival-opbakning

Kampen er samtidigt blevet til et bidrag i Tønder Festivalens optaktsprogram, 4+. Det samarbejde håber FC Sydvest vil trække ekstra mange tilskuere til onsdag aften.

- Det er meget positivt. Jeg håber virkelig at vi får en god opbakning i morgen, og en god kamp vil virkelig lune på holdet.

FC Sydvest og Ringkøbing IF tørner sammen onsdag klokken 18.45 på Bankparken.

Skarpheden skal tilbage hos FC Sydvest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce