Sidste test sluttede med tre scoringer

FC Sydvest-træner Carsten Jørgensen noterede sig fremgang i det offensive spil, men stadig for mange fejl i forsvaret i den sidste testkamp forud for sæsonpremieren på lørdag hjemme mod VSK Århus. Foto: Poul F.Skøtt

Sidste test sluttede med tre scoringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest viste fremgang i det offensive spil, men lavede fejl i de bageste rækker i den sidste testkamp forud for divisionspremieren på lørdag. Træner Carsten Jørgensen er fortrøstningsfuld.

LØGUMKLOSTER: - Det skal være skidt, før det bliver godt.

FC Sydvests fodboldspillere tog hul på den afsluttende forberedelse forud for sæsonpremieren med et testkamp-nederlag på 0-2 mod VSK Århus. Siden blev det 1-1 mod  Kolding B, og en uge med tre kampe på programmet sluttede i weekenden med en sejr på 3-2 (2-1) over Danmarksserieholdet fra Varde.

- Samlet set begynder det at ligne noget. Der var især fremgang at spore i det offensive spil. Men i de bageste rækker laver vi stadig for mange fejl. Det vil formentlig koste dyrt mod  divisionshold, vurderer Sydvest-cheftræner Carsten  Jørgensen. 

Samlet set begynder det at ligne noget. Der var især fremgang at spore i det offensive spil.
Carsten Jørgensen, cheftræner, FC Sydvest

Sikker føring

Kampen mod Varde blev spillet i Løgumkloster, hvor FC Sydvest bragte sig i front med  2-0 og havde et godt greb om kampen. Gæsterne udnyttede en fejl i de bageste række til at få reduceret inden pausen. I anden halvleg blev det 3-1, inden Varde igen med baggrund i en forsvarssvipser fik reduceret.

Anders Thomsen scorede to gange for FC Sydvest,  mens  Kasper Sørensen blev noteret for en scoring.

Lørdag er der sæsonpremiere i 2. division hjemme i Bankparken i Tønder mod VSK Århus. Inden da venter dog endnu fire gange træning på Sydvest-spillerne, der mødes både mandag, tirsdag, tordag og fredag.

Er du ikke bange for, at dine drenge er trætte på lørdag?

- Nej, lyder svaret fra Carsten  Jørgensen.

- Det handler om  den rette dosering, så de er rigtig sultne, når det går løs, siger han.

Sidste test sluttede med tre scoringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce