Se navnene: Tre er nomineret til Erhvervsprisen '18

Sidste års vinder var Okholm Lighting med Peter Okholm i spidsen. I år er Jørgen Hansen biler, Brinksgaard og Laursen grafisk nomineret. Arkivfoto: Søren Gylling

Se navnene: Tre er nomineret til Erhvervsprisen '18

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dommerkomiteen har udvalgt de tre virksomheder/personer, som de mener er de rette til at vinde Erhvervsprisen '18. Vinderen kåres tirsdag 13. november ved årets store awardshow.

Tønder: Tønder Erhvervsråd kan nu afsløre, hvem dommerkomiteen har udvalgt til slutspurten op til uddelingen af erhvervsprisen i 2018. De tre er: Brinksgaard ved Pernille Lundgård, Jørgen Hansen Biler ved Jørgen Hansen og Laursen Grafisk ved Niels Laursen.

- Der var kommet mange gode og motiverende indstillinger - og der er ingen tvivl om, at der i Tønder Kommune findes mange ildsjæle og virksomheder, der er med til at skabe engagement og sikre vækst. Men dommerne fandt, at de tre finalisters indsats var særlig bemærkelsesværdig og at de fortjente en finaleplads, siger Henning Nielsen, der er formand i Tønder Erhvervsråd. Vinderen af prisen kan ikke kun pynte sig med titlen, men vinder også en vandrepokal, et diplom og ikke mindst 10.000 kroner.

To nye priser

Vinderen af Den Sociale Virksomhedspris '18 bliver også fundet denne aften, og som noget nyt bliver også to nye priser uddelt, nemlig Iværksætterprisen '18 og Ungeprisen '18.

Sidste år var 'lakridskongen' Johan Bülow med til uddelingen, hvor han holdt et oplæg. I år er det beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V), der vil tale om, hvordan vi udnytter opsvinget til at få alle med.

Deltagerne bestemmer

Erhvervsprisen blev til, da Tønder Erhvervsråd ønskede at sætte fokus på de virksomheder, der gør en ekstraordinær og bemærkelsesværdig indsats i i det lokale erhvervsliv. De tre finalister vil blive præsenteret ved årets store awardshow, der holdes sammen med Tønder Kommune.

Showet holdes 13. november i Eccocenteret. Der vil efter præsentationen af finalisterne blive stemt om, hvem der skal vinde, og som medlem af Tønder Erhvervsråd har man derfor mulighed for at hjælpe sin favorit på vej ved at møde op og stemme.

Tønder Erhvervsråd og Tønder Kommune er vært ved en bid brød.

Se navnene: Tre er nomineret til Erhvervsprisen '18

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce