Sæsonpremiere endte med en kold dukkert

Unge Lasse Clausen (hvid trøje) spillede en godkendt kamp på midtbanen, men kunne ikke forhindre, at FC Sydvest tabte sæsonpremieren på hjemmebane mod Marienlyst. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Sæsonpremiere endte med en kold dukkert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest sparkede lørdag eftermiddag foråret i gang med et nederlag på hjemmebane til Marienlyst. Vinden fik stor betydning for kampens udfald, hvor det unge talent Lasse Clausen havde fået plads i startopstillingen.

LØGUMKLOSTER: Det var også udebaneholdet fra Marienlyst, der drog den største fordel efter en chancefattig første halvleg. Det ændrede Odense-klubben dog på, og scorede med en kraftig østenvind i ryggen tre mål i henholdsvis 56., 81., og 84. minut.

Sydvest-cheftræner Jacob Stolberg var ikke tilfreds med kampens forløb.

- Der var ikke mange ting der lykkedes, og vinden gjorde det umuligt at spille fodbold. Vi lykkedes med at komme til omstillinger, men det udnytter vi ikke til fulde. Efter deres (Marienlyst, red.) første mål falder vi sammen, siger Jacob Stolberg.

Kampen
Fodbold, oprykningsspil til 1. division: FC Sydvest 05 Tønder - Marienlyst 0-3 (0-0). Målscorere: 56. min. 0-1 Kristian Weber, 81. minut 0-2 Mads Jørgensen, 84. minut 0-3 Kristian Weber. Kunstgræsbanen i Løgumkloster: 70 tilskuere

I startopstillingen

I startopstillingen havde han fundet plads til Tønder-drengen Lasse Clausen. Lasse debuterede allerede som 16-årig for FC Sydvest. Efterfølgende har han måtte kæmpe om pladserne på den centrale midtbane, hvor han lørdagens kamp fik chancen fra start.

- Det er altid vigtigt med tillid fra træneren, og det synes jeg får under Stolle (Jacob Stolberg, red.) og resten af trænerteamet.

Den unge Tønder-dreng ligger heller ikke skjul på sine ambitioner.

- Ambitionerne er, på den korte bane, at blive en etableret 2. divisionsspiller. På den lange bane ønsker jeg at spille mig højere oppe, siger han.

Cheftræner Jacob Stolberg var godt tilfreds med Lasse´s præstation i lørdagens kamp.

- Lasse gjorde det fornuftigt. Det var ikke en kamp, som passer til ham. Han er en god boldspiller, men omstændighederne gjort, at fodboldspillet ikke blev poleret, men jeg synes at han leverede en god præstation, afslutter Cheftræner Jacob Stolberg.

Sæsonpremiere endte med en kold dukkert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce