Så er der penge til musikken i Sønderjylland


Så er der penge til musikken i Sønderjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den årlige uddeling af tilskud, der kan fremme og udvikle musiklivet i Sønderjylland, står for døren. Netop nu søger Kong Frederiks-Fonden derfor projekter at støtte.

Tønder: Hvert år på afdøde Kong Frederiks d. 9.'s fødselsdag 11. marts uddeler Kong Frederiks-Fonden tilskud til aktiviteter og formål, som er med til at fremme og udvikle musiklivet i Sønderjylland. Netop nu indkalder fonden ansøgninger til uddelingen i 2019, hvor fokusområdet er temaet "På Tværs".

Temaet er åbent for fortolkninger. Derfor har alle, der har en idé eller et projekt med fokus på temaet, mulighed for at søge. Det kan for eksempel være projekter på tværs af alder, køn, genre, etnicitet, grænser og instrumentvalg.

- Der er et væld af spændende initiativer rundt om i hele vores landsdel, som vi gerne vil være med til at støtte i det omfang, vi har mulighed for. Derfor håber vi, at der igen kommer en masse gode ansøgninger ind fra hele Sønderjylland, udtaler formand for fondsbestyrelsen, René Andersen i en pressemeddelelse.

Ansøgningsfrist

Fondsbestyrelsen består af kulturudvalgsformændene fra de fire sønderjyske kommuner, en repræsentant fra musiklivet i Sønderjylland udpeget af de Samvirkende Sønderjyske Musikskoler og et bestyrelsesmedlem for Sønderjyllands Symfoniorkester.

En forudsætning for at kunne få støtte er, at aktiviteterne finder sted i Sønderjylland.

Der kan ikke gives tilskud til instrumenter, dragter, udlandsrejser, studieture eller til almen drift. Ansøgninger skal indeholde projektbeskrivelse og budget. Ansøgningsfristen er 15. februar. Ansøgningen kan mailes til pokof@toender.dk

Så er der penge til musikken i Sønderjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce