Rosendals bog blev revet væk

Forfatterene Anne Knudsen og Steen Valgreen-Voigt fortalte blandt andet, hvordan bogen var blevet til, om de mange samtaler med Jens Rosendal, både i huset i Ballum og mere uformelt over en rullepølsemad og et glas øl på restauranten ved Højer Sluse hos Thoma og Tappe. Her ses forfatterne sammen med Jens Rosendal foran kirken tæt på digteren hjem. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Rosendals bog blev revet væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der måtte skaffes ekstra stole i et væk, da forfatterne Anne Knudsen og Steen Valgreen-Voigts palmesøndag i Ballum præsenterede deres nye bog "Du kom med alt det der var dig" om Jens Rosendal.

BALLUM: Der var dækket op til 115 personer, da de to forfattere, ægteparret Anne Knudsen og Steen Valgreen-Voigt, palmesøndag præsenterede deres nye bog, "Du kom med alt det der var dig" i Ballum Multihus.

Men 115 stole skulle vise sig slet, slet ikke at slå til.

- Jeg talte op, at vi til sidst var 186 personer. Så jeg fik travl med at lave nogle ekstra "brøtårt" (brødlagkage, red.), siger Anna Marie Kristensen, der står for udlejningen i Multihuset.

Anne Knudsen fortalte blandt andet, hvordan bogen var blevet til, om de mange samtaler med Jens Rosendal, både i huset i Ballum og mere uformelt over en rullepølsemad og et glas øl på restauranten ved Højer Sluse hos Thoma og Tappe.

- Jeg talte op, at vi til sidst var 186 personer. Så jeg fik travl med at lave nogle ekstra "brøtårt".
Anna Marie Kristensen, Multihuset, Ballum

Jens' stemme

- Vi har bestræbt os på at skrive bogen med Jens' stemme. Det er Jens Rosendal, der ud fra 12 sange og salmer, han selv har valgt, fortæller om sit liv og forfatterskab. Vores rolle har været at skubbe på de steder, hvor hans fortællinger taler til os alle sammen, siger Anne Knudsen.

Arrangementet var lavet i samarbejde med de to korledere, Else Kirsten Ehmsen og Tove Tersbøl, der på skift spillede op til fællessang, og efter en pause, hvor gæsterne kunne nyde kaffen og Anna Maries Kristensens kager, optrådte koret Koroptimisterne fra Tønder med Jens Rosendals og Ole Ugilt Jensens "Vadehavssuite" under ledelse af Else Kirsten Ehmsen.

Der var også mange roser fra de to korledere til bogens forfattere.

- Det er blevet en meget varm og dejlig bog, sagde Tove Tersbøl.

70 var ikke nok

Jens Rosendals store popularitet kunne direkte måles af boghandler Lena Jefsen fra Bog&Ide i Tønder, der i dagens anledning havde lavet en lille bod ved indgangen.

- De 70 bøger, jeg havde med, blev revet væk, så til sidst måtte jeg skrive folk op til at få bogen, når jeg får flere fra forlaget, siger Lena Jefsen.

Rosendals bog blev revet væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce