Politiet er klar til Paludan-demonstration i Tønder

Partiet Stram Kurs har anmeldt en demonstration lørdag eftermiddag fra klokken 14 til 16.30 i Tønder. Det fremgår dog ikke endnu, hvor i Tønder partileder Rasmus Paludan vil demonstrere. Dette billede er fra en tidligere demonstration i Varbergparken i Haderslev. Arkivfoto: Jacob Schultz

Politiet er klar til Paludan-demonstration i Tønder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Partileder Rasmus Paludan og Stram Kurs har planlagt en demonstration i Tønder lørdag. Hos Syd- og Sønderjyllands Politi er man klar til at skride ind, hvis der bliver uro i forbindelse med demonstrationen.

TØNDER: Det stærkt indvandrerkritiske Stram Kurs med partileder Rasmus Paludan i spidsen har annonceret, at man vil gennemføre en demonstration i Tønder lørdag eftermiddag. Demonstrationen er anmeldt til Syd- og Sønderjyllands Politi, hvor kommunikationsrådgiver Helle Lundberg bekræfter, at man har modtaget anmeldelsen af demonstrationen.

Det er dog fortsat uvist, hvor demonstrationen i Tønder mere præcist skal foregå - det fremgår nemlig hverken af partiets hjemmeside eller på den anmeldelse af demonstrationen, som Syd- og Sønderjyllands Politi har modtaget:

- Jeg har ikke andet end anmeldelsen af demonstrationen, så der er ingen lokation endnu. Vi vil naturligvis gerne have lokationen så tidligt som muligt, men ved anmeldelse af en demonstration er man ikke forpligtet til at oplyse stedet før kort inden demonstrationens afholdelse.

Demonstrationerne, som efterhånden har været afholdt i det meste af landet, har for nylig udviklet sig til stor gadeuorden særligt i København. Helle Lundberg melder, at Syd- og Sønderjyllands Politi er klar - uanset om demonstrationen bliver fredelig eller ej:

- Vi har jo også set, at han har været ude med demonstrationer i Nordjylland, hvor der ikke har været uro. Vi regner med ro og orden, men er klar - og af sikkerhedshensyn kan jeg ikke sige, hvor mange vi er, eller hvad vi har af planer. Men vi tager vores forholdsregler og er nok folk, forklarer hun.

Stram Kurs har på deres hjemmeside desuden annonceret en lignende demonstration i Sønderborg søndag.

Politiet er klar til Paludan-demonstration i Tønder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce