Musik pub byder på irsk og hjemmebryg

Torsdag 17. januar optræder Eleanor Shanley i Hagge's Musik Pub. PR foto

Musik pub byder på irsk og hjemmebryg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eleanor Shanley kommer igen til Tønder, hvor der er også der spil sammen-dag med to århusianske undervisere.

TØNDER: Hagge's Musik Pub byder på tre koncerter i januar. Torsdag 17. januar kl. 20 kommer Eleanor Shanley til Tønder. Fredag 18. januar er det Starjam, og fredag 25. januar er det Robert Burns Night med Scotia Notra, der leverer musikken.

Irske Eleanor Shanley har optrådt på Hagges og Tønder Festivalen. Sidst hun var i Tønder var til Tønder Festival i 2015. Hun har en fortid i Irske DeDannan, og hendes solokarriere startede, da hun forlod dem i 1995. Siden da har hun udgivet albums alene og i samarbejde med bl.a. Ronnie Drew, Dolores Keane, Sharon Shannon, De Danann, Eddi Reader og Desi O' Halloran. Eleanor har turneret og optrådt med bl.a. The Dubliners, Christy Moore og Sharon Shannon.

Jam session

Starjam med John Riddel og Michael Bladt går på scenen kl. 15 den 18. januar. Der er lagt op til en "spil-sammen dag", hvor man kan medbringe sit eget instrument, sangstemme eller et helt band. Dagens instruktører er denne gang er John Riddell, der er uddannet på trommer fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. John Riddell har spillet og spiller i mange sammenhænge.

Michael Bladt er uddannet saxofonist fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Han har spillet saxofon i Aarhus Jazz Orchestra i mere end 20 år. Han har desuden sin egen kvintet - Michael Bladt Kvintet - som har udgivet tre albums.

Dagens workshop afsluttes med koncert, og efterfølgende er der åben scene på Hagge's.

Musik pub byder på irsk og hjemmebryg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce