Mesterskabskampen spidser til i natteløb

Det spidser til i toppen af Super GT. Lørdag skal Ole Petersen forsøge at indhente noget af det tabte fra en weekend i København som ikke helt gav det forventede udbytte. Foto: Dennis Risager/Denner Photo

Mesterskabskampen spidser til i natteløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ole Petersen har alt at kæmpe for i Super GT, hvor Bredebro-køreren hidtil har haft en sæson med både op- og nedture. Nu nærmer afgørelsen sig og målet er helt klart: Der skal scores masser af point.

PADBORG PARK/BREDEBRO: En uheldig løbsweekend i København kostede momentum i mesterskabskampen for Ole Petersen. Bredebro-køreren har derfor en ganske håndgribelig udfordring på hånden forud for sæsonens sidste to løbsweekender, hvis tredjepladsen i mesterskabet skal veksles til guld. Lørdag aften går det løs til Padborg Parks Night Race, og her er der først og fremmest revanche på agendaen.

Det seneste løb var i forbindelse med det traditionsrige Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj i hovedstaden. Det blev et ganske dyrt købt bekendtskab for Petersen i både økonomisk og pointmæssig forstand.

En stor afkørsel i træningen gav hele Team Jørgen Hansen Biler overarbejde, og med 43 point som udbytte, var det med afstand Petersens dårligste weekend i år. Den københavnske utur betød samtidig, at de to nærmeste kombattanter i form af Kevin Rossel og Martin Andersen, begge stak af fra forfølgerne.

Podieplaner

Ambitionen er derfor også klar i Ole Petersens team - der skal en solid pose point i banken, forklarer teamchef Dan Petersen.

- Forventningen er helt klart et podie. Ole kommer hertil rigtig godt forberedt, men det er ikke altid nok - man skal også være lidt heldig. Vi har haft flere løb i år, hvor forberedelserne og farten var helt, hvor det skulle være, men vi har været enormt uheldige ved flere lejligheder.

En stribe andre lokale håb er også i aktion på Padborg Park lørdag. I Super GT har Mathias Lund haft en svær debutsæson og er aktuelt nummer 20 i tabellen, mens Carsten Lorenzen, der stammer fra Agerskov, aktuelt er nummer 23.

Der køres hele lørdagen på Padborg Park frem mod Super GT-finalen, som sættes i gang klokken 20.00. Det hele sendes også live på 6'eren med start 19.15.

Mesterskabskampen spidser til i natteløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce