Lydkunst i kloaken

I perioden fra den 26. marts til den 3. maj afprøves en lydinstallation på multipladsen i Skærbæk. Lydinstallationens titel er ´Jeg kan huske ®Skærbæk´ og er en del af byfornyelsen i byen. Foto: Lars Detlef

Lydkunst i kloaken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Historier fra Skærbæk og lyde fra Skærbæk er samlet i en lydinstallation, som sendes ud af seks brønde på den nye multiplads i Skærbæk.

Skærbæk: Det første resultat af Skærbæk Kunststrategi er netop blevet klar til at blive afprøvet.

´Jeg kan huske ®Skærbæk´ er et kunstprojekt af lydkunstneren Hans Sydow i samarbejde med byens borgere. I forbindelse med byfornyelsen er der installeret et multikanals højttaleranlæg i seks brønde på Multipladsen.

Der er tale om en byrumsinstallation, hvor folk der kender byen, har delt en kort personlig hverdagserindring om et sted i byen, som har en særlig betydning for dem. De fortæller deres egen historie. Historierne starter alle med ordene »Jeg kan huske ...«. Torsdag den 26. april og en uge frem, afprøves installationen.

Christel Ebsen er projektleder på byfornyelsen, og hun er glad for, at kunstværket nu snart kan opleves.

- Nu er et første resultat af Skærbæk Kunststrategi klar til at blive afprøvet. Resultatet af vinterens workshops er 12 lydportrætter, som alle starter med en kort fortælling og derefter foldes ud i højttaleranlægget. De tolv lydportrætter er programmeret til afspilning mellem kl. 9 og kl. 18, en gang hver hele time af ca. 15 minutters varighed, forklarer Christel Ebsen, der håber, at borgerne og også turisterne vil tage godt imod projektet.

Lydkunst i kloaken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce