Lukas Forchhammer besøger Tønder Festival som gæst

Lukas Forchhammer har tidligere spillet ved skolekoncerten under Tønder Festival. Arkivfoto: Hans Christian Gabelgaard

Lukas Forchhammer besøger Tønder Festival som gæst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lucas Forchhammer fra bandet Lukas Graham besøger Tønder Festival til sommer. Kunstnerisk leder Maria Theessink glæder sig over besøget, selv om stjernen kun kommer som gæst.

Tønder: Efter at have modtaget en pris ved Carl Prisen 2017 fortalte Lukas Forchhammer i denne uge til musikmagasinet Gaffa, at han i år igen vil gæste Tønder Festival.

Sidste år var han på festivalens program, men meldte afbud, da han med sin gruppe Lukas Graham blev nomineret ved MTV Video Music Awards, der blev afholdt i USA samtidig med festivalen. 

- Jeg følte nok svigtet til Tønder Festival mere, end både Tønder Festival og andre gjorde, for det er der, jeg tager ned med min familie, og jeg har været der, siden jeg var 18, og nu er jeg 28, så jeg har kun misset en Tønder Festival på ti år, når jeg tager derned til efteråret, fortæller Lukas Forchhammer i interviewet med Gaffa.

Han fortæller endvidere, at han vil være på Tønder Festival alle dage undtagen fredag.

Lukas Graham er ikke en del af det officielle festivalprogram, mens kunstnerisk leder af Tønder Festival, Maria Theessink, glæder sig alligevel over besøget.

- Jeg synes, det er super dejligt, at han besøger festivalen som gæst. Han er en god ambassadør for festivalen, og jeg ved, hvor hårdt han havde det med at aflyse sidste år. Så det er dejligt, at det lykkes i år, fortæller hun i en mail til JydskeVestkysten.

Om festivalen
Tønder Festival afvikles i år fra den 24. august til den 27. august.På festivalen spiller blandt andre: Jacob Dinesen, Allan Olsen, John Moreland, Lucinda Williams, The Savage Rose, Sam Outlaw og Anderson East.

Almindelig gæst

Ifølge Maria Theessink er der ikke planer om, at Lukas Forchhammer skal spille på festivalen.

- Jeg kan forstille mig, at han kunne finde på at jamme med nogle af de musikere, vi allerede har på besøg - men som udgangspunkt er han almindelig gæst som alle andre, fortæller hun.

Det var ikke muligt at få Lukas Forchammer på festivalplakaten i Tønder i år.    

- Jeg talte med Lukas for nogle måneder siden. Han spiller kun et dansk festivaljob til sommer og er kontraktligt forpligtet til ikke at spille andre danske festivaler, så det giver sig selv, at det ikke var en mulighed, fortæller hun.

Lukas Forchhammer besøger Tønder Festival som gæst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce