Lokalt band styrer mod nye højder

Southern Sound og Kasper Buch har fuld fart på for tiden. To store bookinger til henholdsvis bandets hidtil største opgave på Bork Festival samt til Made in Esbjerg ligger lige inden Tønder Festival. Kasper og bandet er ikke på festivalens officielle plakat, men kan opleves flere gange i festivalugen på Hagge's Musik Pub. Foto: Niklas Majgaard

Lokalt band styrer mod nye højder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er gang i den for tiden hos det lokale band Southern Sound. Bandet spiller nemlig deres hidtil største job, når de på næste måneds Bork Festival går på scenen.

TØNDER: Store navne som Nephew, Gnags, Rasmus Seebach og L.O.C. fører an på plakaten til årets Bork Festival, som i år også får et islæt fra Tønder på scenen. Det lokale band Southern Sound er nemlig på plakaten, og det er - ifølge forsanger Kasper Buch - første gang siden Jacob Dinesens gennembrud, at Tønders lokale musikscene er repræsenteret på festivalen.

Og om lige knap en måned er det Southern Sounds tur. Noget, Kasper Buch lige skulle høre to gange i telefonen:

- Da de først skrev til os, troede jeg, at vi skulle optræde udenfor festivalen, så de måtte lige fortælle mig to gange, at vi altså var på det officielle program, forklarer Kasper Buch og siger efter en kort pause:

- Det havde jeg slet ikke forventet.

Bookingen kommer oven i en allerede spændende sommerplan for det lokale band. De banker fortsat på til Tønder Festivals program, og kan i årets festivaluge opleves flere gange på Hagge's, mens Kasper Buch og co. inden da også er aktuelle på Made in Esbjerg.

- Da de først skrev til os, troede jeg, at vi skulle optræde udenfor festivalen, så de måtte lige fortælle mig to gange, at vi altså var på det officielle program. Det havde jeg slet ikke forventet.
Kasper Buch, forsanger i Southern Sound.
Kasper Buch og Southern Sound banker fortsat på Tønder Festivals port. Bandet blev i sin tid dannet på festivalen, og det er bandets mål at ende på plakaten selv. Arkivfoto: Niklas Majgaard
Kasper Buch og Southern Sound banker fortsat på Tønder Festivals port. Bandet blev i sin tid dannet på festivalen, og det er bandets mål at ende på plakaten selv. Arkivfoto: Niklas Majgaard
Foto: Niklas Majgaard

Legat på vej

At Southern Sound om ikke så længe står overfor deres hidtil største koncert er dog blot én af flere nyheder fra det lokale band, som har fået god fart på kalenderen. Den stærke, lokale opbakning har nemlig også sat Kasper Buch og resten af Southern Sound - i form af Simon Nielsen, Preben Hultgren, Torben Ilsøe Nielsen og Maria Schulz - på en mere lokal plakat.

Local Night er nemlig tilbage i Schweizerhalle - et koncept, der begyndte som et tiltag, der skal give fremadstormende musiknavne et puf i den rigtige retning. Næste gang giver Local Night også de lokale talenter et økonomisk puf fremad, forklarer Kasper Buch:

- Palle (Tychsen, red.) fra Noldes Nabo bød ind med idéen om at uddele et legat. Han taler altid store idéer, så da Laura Mo for ikke så længe siden spillede her i Schweizerhalle, så endte det med, at hun sagde ja til at overrække legater på Local Night. At vi får et legat, ser jeg som en cadeau til det arbejde, vi gør. Der er en rigtig stor lokal opbakning til vores projekt i Southern Sound, og jeg er så enormt glad for den opbakning, vi møder alle vegne, afrunder han.

Local Night afholdes den 27. september, hvor tre lokale bands - Afternoon Brunch, Fools Paradise og Southern Sound er på plakaten.

Lokalt band styrer mod nye højder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce