Kommunen ansætter ny bosætningskonsulent

Marianne Krag Okholm. PR foto

Kommunen ansætter ny bosætningskonsulent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tønder Kommune: Marianne Krag Okholm, Tønder, er pr 1. januar ansat som ny bosætningskonsulent i Tønder Kommune.Den nye bosætningskonsulent er i dag bymidtechef hos Tønder Handelsstandsforening og har i flere år arbejdet med markedsføring, udvikling og events.

Hun er opvokset i Tønder og uddannet inden for detailhandel. Efter uddannelsen har Marianne Krag Okholm arbejdet i forskellige forretninger i Tønder, inden hun i 2015 blev bymidtechef.I sit nye job kommer Marianne Krag Okholm til at arbejde både med fastholdelse og tilflytning. Samtidig skal hun skal være med til at skabe et netværk, hvor virksomheder, borgerforeninger/- råd og lokale foreninger bliver samarbejdspartnere ud fra den betragtning, at fastholdelse og tilflytningsindsatsen er et fælles opgave og et fælles ansvar, lyder det i en pressemeddelelse.

Den kommende bosætningskonsulent glæder sig.

- I Tønder kommune er der ikke langt fra A til B. Vi er rige på kulturelle tilbud og oplevelser, vi har masser af muligheder inden for sportens verden, et rigtig godt og aktivt handelsliv, talrige skoletilbud og mange spændende virksomheder. Vi er også en kommune, hvor der er ro, plads til fordybelse, højt til loftet, og hvor det er trygt at færdes, siger Marianne Krag Okholm i pressemeddelelsen.

Hun vil have fokus på, hvad kommende og nuværende borgere mener er vigtigt, når de skal tage beslutning om enten at blive i eller flytte til Tønder Kommune.

- Tønder kommune har så mange "skatte", og dem skal vi vise frem, blive bedre til at fortælle om og brande, siger Marianne Krag Okholm. /EXP

Kommunen ansætter ny bosætningskonsulent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce