Kandis for 13. gang

Der er efterhånden tradition for at være totalt udsolgt, når Skærbækcentrets støtteforening inviterer til Kandis-fest. I april næste år gæster Johnny Hansen & co. Skærbæk for 13. gang. Privatfoto: Arne Petersen

Kandis for 13. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Johnny Hansen og hans orkester indtager i april næste år Skærbækcentret. Formanden for støtteforeningen, Erik Stenger, regner med fuldt hus og håber på et sekscifret overskud.

SKÆRBÆK: Der er ikke nogen overtro gemt i formanden for Skærbækhallernes Støtteforening, Erik Stenger. 12 gange har det populære dansktoporkester Kandis spredt lykke og danseglæde i Skærbæk. Det er der også lagt op til, når forsanger Johnny Hansen og hans tre musikalske venner atter sætter kursen mod Skærbæk fredag den 12. april.

- De sidste fire år har der været totalt udsolgt, dvs. at vi har 656 gæster inde. Det regner jeg også med sker denne gang, siger Erik Stenger, med henvisning, at alle billetter i år var revet væk tre måneder i forvejen.

Han har noget at have sin optimisme i.

De sidste fire år har der været totalt udsolgt, dvs. at vi har 656 gæster inde. Det regner jeg også med sker denne gang.
Erik Stenger, formand, Skærbækhallernes Støtteforening

Først til mølle

Da forsalget begyndte tirsdag middag, var de første 110 billetter solgt inden for en times tid. Hemmeligheden bag succesen er simpelt.

- Kandis er generelt et meget populært band, og så er der jo ikke mange steder, hvor aldersgruppen 60 plus kan gå hen og danse, lyder det fra formanden.

Med alle borde og stole optaget samt et godt fyldt dansegulv ser formanden frem til et godt overskud.

- Vi plejer at kommer over 100.000 kroner, siger Erik Stenger.

Faktisk har Kandis-feberen i Skærbæk de seneste år været så høj, at folk har stået på venteliste.

- Vi har også først til mølle-princippet i forhold til at sidde tæt på dansegulvet eller baren. Jo tidligere man køber sin billet, jo større er chancen for, at vi kan opfylde ønskerne, siger Erik Stenger.

Der er tradition for, at Kandis-festen i Skærbæk ikke kun tiltrækker publikum fra lokalområdet.

- Faktisk kommer folk fra hele landet, og stadig flere overnatter her i feriebyen og laver en hel weekend ud af det, lyder det fra formanden.

Den 12. april lægges ud med buffet og fællesspisning. Derefter tager Johnny Hansen & co. over, og der er lagt op til partytime og dans til langt over midnat.

Julerier

Kandis-festen er i øvrigt ikke eneste store indtægtskilde for støtteforeningen. Sidste weekend var der i hallen dækket op til julefrokost. 402 havde tilmeldt sig, og selv om regnskabet ikke er gjort endeligt op endnu, regner Erik Stenger og hans bestyrelse også her med et overskud omkring de 100.000 kroner.

Næste arrangement i støtteforeningens regi bliver julekoncerten, der den 19. december byder på "Christmas Gospel" med Anders Blichfeldt. Til denne aften er der endnu billetter.

Kandis for 13. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce