JV og biblioteket inviterer til kage med kandidaterne

Lokalredaktør i Tønder, Anne Kleemeyer Kiil, og arrangement- og kulturkoordinator i Tønder Kommune, Lau Grønager, inviterer til "Kage med kandidaterne". Foto: Hans Chr. Gabelgaard

JV og biblioteket inviterer til kage med kandidaterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er debatmøde med de lokale folketingskandidater mandag den 27. maj klokken 16 til 17.30. Det foregår på biblioteket i Tønder, og mødet er ganske gratis at deltage i.

Tønder: Hvad mener den lokalt opstillede Venstremand om klimaet? Socialdemokraten om pensionsalderen? Og hende fra Alternativet om udvikling uden for de store byer?

Alt det og meget mere kan man blive klogere på, når JydskeVestkysten og Tønder Bibliotekerne i fællesskab inviterer alle til politisk debatmøde mandag den 27. maj på biblioteket i Tønder klokken 16 til 17.30.

Så er du i tvivl om, hvor krydset skal sættes, eller bare nysgerrig på dine lokale kandidater, så kan du blive klogere ved dette arrangement.

Dine spørgsmål

Lau Grønager, der er arrangement- og kulturkoordinator på Tønder Kommunes kulturinstitutioner byder velkommen, og kvinden, der får til opgave at holde styr på tropperne og stille nogle af spørgmålene til politikerne, er undertegnede, Anne Kleemeyer Kiil, der er lokalredaktør for JydskeVestkysten Tønder, Digeposten og Ugeavisen Tønder.

Debatmødet er ganske gratis at deltage i, og der er lagt op til, at politikerne først får lejlighed til at fortælle om sig selv og deres holdninger, hvorefter de bliver spurgt ind til emner med et lokalt islæt - det kan være udvikling uden for de store byer, statslige arbejdspladser eller grænsekontrol.

Samtidig bliver der også god tid til, at de fremmødte kan stille lige præcis de spørgsmål, de brænder for, til kandidaterne.

Endelig bliver der også mulighed for at få stillet sukkertrangen, når biblioteket byder på kage.

Kandidaterne

Bekræftede tilmeldte politikere til arrangementet er:

Henny Fiskbæk, Socialdemokratiet, Philip Tietje, Venstre, Jan Voss Hansen, Dansk Folkeparti, Nils Sjøberg, Radikale Venstre, Nanna Bonde, SF, Sabrina Christiansen, Enhedslisten, Anette Abildgaard Larsen, Konservative, Claus Hansen, Liberal Alliance, Gert Brennalt, Kristendemokraterne og Ditte Madvig Evald fra Alternativet.

I skrivende stund er Anne Marie Buch fra Nye Borgerlige desuden inviteret, men har endnu ikke nået at give endeligt svar.

Der er som nævnt gratis kaffe og kage, og tilmelding er ikke nødvendig - man møder bare op på Richtensgade 10 i Tønder.

JV og biblioteket inviterer til kage med kandidaterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce