Igen igen: Det Blå Gymnasium skal afholde DM i skolehåndbold

Flemming Sørensen, eventkoordinator på Det Blå Gymnasium i Tønder, glæder sig over, at skolen for andet år i træk skal afholde DM i håndbold for handelsskoler. Mesterskabet afvikles i starten af februar til næste år. Arkivfoto

Igen igen: Det Blå Gymnasium skal afholde DM i skolehåndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helt atypisk har Det Blå Gymnasium i Tønder fået tildelt afholdelsen af DM i håndbold for handelsskoler til næste år. Dermed er det andet år i træk, at begivenheden finder sted i Tønder.

TØNDER: Afviklingen af DM i skolehåndbold for handelsskoler i februar i år i Tønder var så godt, at Det Blå Gymnasium netop har fået tildelt retten til at afholde næste års mesterskab. Dermed lægger Tønder Sport og Fritidscenter atter gulve til de mange kampe.

Det er atypisk, at samme by får værtsskabet to år i træk.

Tovholder og eventkoordinator for Det Blå Gymnasium i Tønder, Flemming Sørensen ser det som et gigantisk skulderklap fra landets øvrige handelsskoler til både Det Blå Gymnasium og til de mange frivillige, der gjorde stævnet muligt.

- Det er jeg da totalt stolt over. Det var en stor oplevelse at afholde mesterskabet, siger Flemming Sørensen.

I årets mesterskab deltog elever fra hele landet på nær Bornholm. Elever og lærere udtrykte efterfølgende glæde og begejstring over faciliteterne i Tønder. Ikke mindst styrker det sammenholdet og det sociale islæt under afviklingen af mesterskabet, at alle kampe kan afvikles i samme center - på den måde undgås det, at elever og trænere skal bruge tid på transport til en anden hal i en anden by.

Vi vil hellere have, at 500 deltagere får en god oplevelse, end at vi har 600-700 deltagere, som oplever noget juks.
Flemming Sørensen, eventkoordinator, Det Blå Gymnasium

God oplevelse

Ved mesterskabet i handelsskolehåndbold i år deltog tæt på 500 elever og lærere. Af hensyn til afviklingen skal mulige deltagere ikke forvente, at der kommer flere pladser til. Det vil nemlig ødelægge hele stemningen, mener eventkoordinatoren.

- Vi vil skabe den rette stemning. Vi vil hellere have, at 500 deltagere får en god oplevelse, end at vi har 600-700 deltagere, som oplever noget juks. Af hensyn til afviklingen og hyggen i hallen, lægger vi derfor et maksimum deltagerantal på 500 personer, siger Flemming Sørensen, der allerede nu kan afsløre, hvornår næste års stævne finder sted.

- Det bliver i dagene den 4. og 5. februar. I år blev mesterskabet afviklet i slutningen af februar, men der er flere ting, der skal gå op i en højere enhed, når der skal afvikles et stort stævne med mange deltagere. Dels skal der være ledig halkapacitet i alle haller, og desuden skal skolernes elever ikke have test og prøver.

Det bliver dermed tredje gang, at Det Blå Gymnasium afholder DM i skolehåndbold. Første gang var i 2012.

Igen igen: Det Blå Gymnasium skal afholde DM i skolehåndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce