Hamann-Boeriths stopper som TMT-træner

Det chokerende ti-måls nederlag i søndags blev sidste kamp, hvor René Hamann-Boeriths stod i spidsen for TM Tønder. Han afløses af Peder Kristian Jensen, der for år tilbage var spillende assistenttræner under Hamann-Boeriths, dengang Tønder-holdet var en del af SønderjyskE.
Foto: Arkivfoto

Hamann-Boeriths stopper som TMT-træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TØNDER: Hamann-Boeriths er fortid som træner for TM Tønder Håndbolds hold i 2. division. Det har TMT netop offentliggjort i en pressemeddelelse.

Også andetholdstræner Benny Kolbeck stopper i TMT.

Ifølge pressemeddelelsen er det de to trænere selv, der har ønsket at stoppe. "Rene Hamann-Boeriths og Benny Kolbeck har dags dato ønsket at opsige samarbejdet med klubben. Dette ønske har ledelsen efterkommet", hedder det således i pressemeddelelsen.

Bruddet mellem trænerne og klubben følger i kølvandet på nogle mindre gode resultater. Senest det forsmædelige ti-måls nederlag i søndags til bundholdet Brabrand, som har kostet TMT førstepladsen i 2. division - den placering, som vil sikre direkte oprykning til 1. division. Og netop oprykning er ikke blot et mål, men nærmest et krav for TMT-mandskabet i denne sæson.

Ansvaret for at indfri dette krav lægges nu i hænderne på den tidligere spiller i klubben, Peder Kristian (Kedde) Jensen og ungdomstræner Morten Mose.

Formand for TMT's sportsudvalg, Anders Poulsen, ser Peder Kristian Jensen som meget kompetent.
- Med tilgangen af ”Kedde” har vi fået en yderst kompetent og erfaren træner, som med hans entusiasme og indlevelse vil bidrage positivt, så holdet kan hente de afgørende point i sæsonens tre sidste kampe. Peder Kristian har i andre klubber vist flotte resultater.
Senest har været Jensen været cheftræner i Ribe/Esbjerg HH i sidste sæson. Til daglig er han ansat på Sportsefterskolen SINE i Løgumkloster.

Hamann-Boeriths stopper som TMT-træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce