Fortællingen om den blå kat Blå

Karen Møller Grothe er atter bogaktuel. Denne gang med børnebogen om katten Blå, som er rigt illustreret af flotte tegninger. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Fortællingen om den blå kat Blå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karen Møller Grothe har skrevet børnebog, der rammer de mindste. Historien handler om katten Blå, der forsvinder og går grueligt meget igennem.

BALLUM: Den lokale forfatter og forelægger, Karen Møller Grothe, har begået en ny børnebog: "Jeg er blå" - historien om mit liv - er fortællingen om en sej kat.

Bogen om Blå, der forsvandt fra sit hjem og vender tilbage efter to års fravær, er skrevet af Grothe, som tidligere har udgivet børnebøger og krimier for voksne.

Blå er både navnet og farven på denne helt særlige kat, der ufrivilligt tager på en lang og farefuld færd, der tager sin begyndelse, da katten bliver bange og farer vild. Før Blå mange oplevelser rigere vender hjem fra den strabadserende tur, har den mødt både farlige dyr og venlige mennesker.

Karen Møller Grothe er født og opvokset i Ribe. I 1997 slog hun sig ned i Nørhus ved Ballum, hvor hun med husbonden Henning Møller Nielsen bor i et hyggeligt markmandshus fra 1750.

Fordomsfri børn

Karen Møller Grothe er uddannet bankassistent i Ribe, siden har hun arbejdet som nattevagt på et asylcenter, været kontormus hos Dansk Flygtningehjælp og i 2005, blev hun uddannet meritlærer og underviste i fem år i historie og dansk på mellemtrinnet. Og det var her blandt eleverne på 4. årgang, at hun fandt ud af, at børn omkring 10 år er nysgerrige og gerne læser historier.

- Børn i den alder er nysgerrige, åbne, fordomsfri og så vil de gerne lære, har Karen Møller Grothe tidligere forklaret her i avisen.

Bogen er illustreret af Joan Holm Schmidts flotte tegninger.

Jeg er Blå kan købes hos boghandlen eller på nettet. Den vejledende pris er 229 kroner.

Fortællingen om den blå kat Blå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce