Forfattere signerer "I krig og kærlighed"-bog i Tønder

Forfatter Karsten Skov (t.v.) og journalist Hans Christian Davidsen har udgivet en bog, som går bag om filmen "I Krig og Kærlighed". Lørdag lægger de to forfattere vejen forbi boghandleren i Tønder. Foto: Claus Thorsted

Forfattere signerer "I krig og kærlighed"-bog i Tønder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forfatterne bag bogen til filmen "I krig og kærlighed" fortæller blandt andet, hvordan Zeppelinbasen i Tønder blev genskabt som filmkulisse. Lørdag signerer Karsten Skov og Hans Christian Davidsen deres bog hos "Bog & Idé" i Tønder.

TØNDER: I sidste uge udkom bogen »I Krig & Kærlighed - En bog om filmen og 1. Verdenskrig«. Bag bogen står den sønderjyske forfatter Karsten Skov og kulturjournalist Hans Christian Davidsen fra Flensborg Avis.

Karsten Skov er manden bag bogen "Knacker", der har dannet idégrundlaget for "I krig og kærlighed".

I bogen kommer læserne i tekst og billeder bag om filmen og den særlige sønderjyske historie, der er forbundet med netop første verdenskrig.

Filmen blev delvist optaget i og omkring flyhangaren, der hørte til Zeppelinbasen i Soldaterskoven i Tønder. Netop disse optagelser og historien bag har fået god plads i bogen om og bag filmen.

I Tønder

Under overskriften "At genskabe en verden der er forsvundet" fortælles historien om, hvordan Zeppelinbasen ved hjælp af gamle fotos og anden dokumentation bliver genskabt i en virtuel verden og 3D-animation.

- Det meste af Zeppelinbasen er skabt bag en computer og med modeller i størrelsesforholdet 1/160 i et studie. Dette er den sidste udvej i optagelserne til en film, når noget er praktisk eller økonomisk umuligt at gennemføre. Luftskibsbasen ved Tønder var jo væk for altid, skriver Karsten Skov og Hans Christian Davidsen i bogen.

Den indeholder mange illustrationer og fotos, herunder modellen af hele Zeppelinbasen. Bogen byder desuden på en historisk gennemgang af første verdenskrig i Sønderjylland og altså Tønder.

Lørdag den 22. december lægger Karsten Skov og Hans Christian Davidsen vejen forbi Bog & Idé i Storegade i Tønder, hvor de mellem klokken 11 og 12 signerer resultatet af deres fælles bogprojekt.

Forfattere signerer "I krig og kærlighed"-bog i Tønder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce