Flying Superkids starter efterårsturnéen i Skærbæk

Flying Superkids vender endnu engang tilbage til Skærbæk. Det sker den 11. oktober, når deres efterårsturné skydes i gang i Skærbækcenteret. PR-Foto.

Flying Superkids starter efterårsturnéen i Skærbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skærbækcentret bliver første stop for Flying Superkids, når de til oktober begynder en ny turné i Danmark.

Skærbæk: Til efteråret drager Flying Superkids endnu engang på turné rundt i landet. Denne gang kan det første show opleves i Skærbæk. Det sker den 11. oktober kl. 18, hvor gymnastiktruppen lægger vejen forbi Skærbækcentret.

Det er ikke første gang, at Flying Superkids besøger Skærbæk, og de glæder sig til igen at besøge byen.

- Det er altid en god oplevelse at komme til Skærbækcenteret. Vi har et fuldstændigt fantastisk samarbejde. De har nogle helt fantastiske faciliteter, og børnene nyder det virkeligt. Men det fedeste er i virkeligheden de menneskelige oplevelser. Det er nogle utroligt søde og dygtige mennesker der arbejder der, som gør noget ud af, at vi kommer. Det er bare fedt, lyder det fra træner hos Flying Superkids, Lars Godbersen.

Flying Superkids' turné
Flying Superkids har premiere på deres efterårsturné i Skærbæk den 11. oktober. I løbet af turnéen, som er fordelt over fire weekender i oktober og november, når gymnasterne at besøge 15 byer rundt omkring i hele landet.Billetsalget til forestillingen i Skærbæk starter tirsdag den 20. august på www.flyingsuperkids.com.

Nye tricks

Til showet den 11. oktober vil man ifølge Lars Godbersen kunne opleve den klassiske blanding af vilde spring, dans, sang og musik. Men de har også et par helt nye tricks i ærmet. I år har de nemlig bygget nogle store og nye springkonstruktioner. Blandt andet en fire meter høj jernkonstruktion, som danner ramme om en række forskellige spring.

- Det bliver noget med nogle opspringspunkter, noget som børnene springer over og igennem. Så vi ligesom genopfinder vejrmøllen igen, kan man sige. Det er jo både en af vores største udfordringer, men også sjoveste opgaver, at genopfinde og gentænke den visuelle oplevelse, fortæller Lars Godbersen.

Flying Superkids starter efterårsturnéen i Skærbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce