Fiskbæk: - Det har været en fantastisk oplevelse

Tønder-kredsens bud på en lokal socialdemokrat på Christiansborg var Henny Fiskbæk. Hun fik med sine 1834 personlige stemmer dog ikke en plads i Folketinget.Pressefoto

Fiskbæk: - Det har været en fantastisk oplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De lokale socialdemokrater i Tønderkredsen støttede under valgkampen Henny Fiskbæk. Hun opnåede ikke valg, men ser tilbage på en positiv valgkamp.

Tønder/Esbjerg: Henny Fiskbæk fra Jernvedlund nord for Ribe var de lokale socialdemokrater i Tønders favorit. Så selvom det på stemmesedlerne i Tønder-kredsen var Kim Printz Ringbæk, det stod øverst på Socialdemokratiets liste, så har Tønder-kredsen gennem hele valgkampen meldt ud, at han ikke ville vælges, og at kredsen støttede op om Henny Fiskbæks kandidatur. Hun stillede også op i Esbjerg Omegnskredsen.

Det lykkedes dog ikke for Henny Fiskbæk at opnå valg til Folketinget. De 1834 personlige stemmer, hvoraf 550 faldt i Tønder-kredsen, var ikke nok til at opnå valg. Alligevel ser hun tilbage på valgkampen med glæde.

- Det har været en fantastisk oplevelse, og jeg føler mig priviligeret over, at jeg har fået mulighed for at opleve det. Det er ikke alle forundt. Og den lokale partiforening i Tønder har virkelig bakket mig op hele vejen, fortsætter Henny Fiskbæk.

Har ikke truffet beslutning

Henny Fiskbæk har ikke taget stilling til, om hun vil forsøge at blive valgt til Folketinget ved et kommende valg.

- Det er alt for tidligt at tage stilling til. Nu skal det hele lige have lov til at bundfælde sig. Lige nu glæder jeg mig over, at partiet vandt ét mandat her i storkredsen, som det eneste sted i Danmark - og over, at jeg i forvejen havde verdens bedste job, siger Henny Fiskbæk, der er formand for HK Privat Sydjylland.

Hun fortæller, at det bedste ved valgkampen har været alle de engagerede frivillige.

- De har været fantastiske, og de har givet mig så meget energi til at fortsætte under den lange valgkamp. Så en kæmpe krammer til alle frivillige fra mig, lyder det fra Henny Fiskbæk.

Fiskbæk: - Det har været en fantastisk oplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce