Festlig fest i det gode vejr

Skærbæk Byfest og Open Air fik stor opbakning til årets fest. Godt vejr og masser af glade mennesker.Foto: Betina Skjønnemand

Festlig fest i det gode vejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skærbæk Byfest og Open Air er godt overstået. Arrangementet blev forkælet af godt vejr og masser af glade mennesker.

Skærbæk: Solen stod højt på himlen det meste af tiden, mens Skærbæk Byfest og Open Air løb af stabelen i sidste uge.

Byfesten blev tyvstartet med Skærbækløb og gadefodbold, inden festen for alvor blev skudt i gang fredag eftermiddag, hvor Den Gyldne Kost blev uddelt. Prisen blev uddelt for 26. gang, og den gik i år til firmaet hh simonsen A/S.

- I år går prisen til en virksomhed, som på mange måder er startet i det helt små hjemme fra garagen tilbage i 2002 - en rigtig iværksætterhistorie. Det meste af personalet i virksomheden har nu over 10 års anciennitet, og virksomheden gør meget for, at der er balance mellem arbejds- og familielivet. Virksomheden beskæftiger i alt 22 ansatte, hvoraf tre er i Kina. Det er løbende besøg fra udlandet, og på den måde er virksomheden med til at sætte Skærbæk og vores egn på landkortet, lød det blandt andet fra Tommy Schneidelbach Pedersen, inden han kaldte Hans Schmidt fra hh simonsen A/S op for at modtage prisen.

Ingen sultede

Et nyt tiltag i årets byfest var et arrangement med livemusik og helstegt pattegris til en fornuftig pris. Det tilbud tog omkring 200 imod, og der blev spist op - to hele grise, blev det til. Og appetitten på pattegris var ikke stillet om lørdagen til Open Air - også her blev der spist to hele grise.

- De spiste rub og stub. Vi måtte få tivoliet til at køre pizzavogn frem, konstaterer formand for byfestkomitéen, Steen Rode, med et grin.

Mange købte billet

Også lørdagens Open Air-arrangement var en stor succes.

- Vi har solgt omkring 1150 billetter til Open Air, og det er rigtig, rigtig godt. Vejret var jo også med os, så alt spillede i år. Vi ligger på omkring det samme niveau som sidste år, så vi klager bestemt ikke, fortsætter Steen Rode.

Han kan i det hele taget se tilbage på en byfest, hvor opbakningen og omsætningen havner i den gode ende. Det giver blod på tanden.

- Ork ja. Vi er klar igen næste år. Jeg har allerede fået de første aftaler på plads til næste år, siger Steen Rode.

Festlig fest i det gode vejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce