Faldende tilfredshed skal vendes

Tønder Kommune har tilbagegang i tilfredsheden med hjemmeplejen. Det vil sundhedsudvalgsformand Irene Holk Lund (V), gøre noget aktivt ved. Arkivfoto: André Thorup

Faldende tilfredshed skal vendes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilfredsheden er i tilbagegang i hjemmeplejen i Tønder Kommune. Den positive nyhed er dog, at niveauet stadig ligger højt, men sundhedsudvalgsformanden slår fast, at man vil jagte ny fremgang.

TØNDER KOMMUNE: Tilfredsheden med hjemmeplejen i Tønder er faldet lidt. Det er facit, efter der netop er kommet en spritny undersøgelse af tilfredsheden. Sådan en tilfredshedsundersøgelse foretager Tønder Kommune hvert tredje år.

Den viser, at 86 procent af de borgere i Tønder Kommune, som modtager hjælp til personlig pleje er meget tilfredse eller tilfredse med hjælpen. I den seneste, nu tre år gamle undersøgelse, var tallet 91 procent, og der er derfor tale om en tilbagegang. Den tilbagegang er sundhedsudvalgsformand Irene Holk Lund, (V), meget opsat på at få vendt. Det har højeste prioritet, at tilfredsheden med hjemmeplejen er så stor som muligt, siger hun:

- Vi ligger stadig højt, og den høje tilfredshed skal vi fortsætte. Jeg går ind i arbejdet med at finde ud af, hvorfor vi er faldet lidt, for vi skal gøre hvad vi kan for at holde tilfredsheden så høj som muligt, lyder det fra Irene Holk Lund.

Færre retter koster på tilfredsheden

Undersøgelsen samles også til en score fra nul til fem, som er sammenlignelig landet over. Her placerer Tønder Kommune sig med 4,16 over regions- og landsgennemsnittet, som er på henholdsvis 4,12 og 4,09. Noget, der imidlertid har trukket kraftigt ned i Tønder Kommunes seneste undersøgelse af tilfredsheden, er maden. Besparelser har reduceret antallet af mulige retter fra 28 til 20, og det indskrænkede udvalg har kostet dyrt i undersøgelsen.

- Selv om der stadig er valgmuligheder i, at der er 20 retter på 14 dage, så skal vi se, om der kan gøres mere for at sikre øget variation. Vi har en bunden ramme at arbejde efter, for de 28 retter blev til 20 i forbindelse med budgetaftalen, fortæller hun og tilføjer:

- For at Fælleskøkkenet kan leve op til deres budget, er man nødt til at gøre det sådan. Men der er stadig retter at vælge imellem, og vi har selv fået mad fra køkkenet, som i den grad imponerede os, forklarer Irene Holk Lund.

Faldende tilfredshed skal vendes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce