Fåremærken: "Fest uden pung" var en kæmpesucces

Der var gang i både gyngerne, karrussellerne og festteltet i løbet af Fåremærken i Højer. Arkivfoto

Fåremærken: "Fest uden pung" var en kæmpesucces

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredagens fest under Fåremærken "Fest uden pung" var en kæmpesucces. Formanden for Højer Borgerforening fortæller, at op mod 600 deltog i festen.

HØJER: Der var i den grad gang i Højer under Fåremærken fredag aften og nat. Her deltog samlet set 600 personer i konceptet Fest uden pung. Man betaler simpelthen ved indgangen, og så behøver tegnebogen ikke at blive luftet yderligere i løbet af aftenen. Fest uden pung er inklusiv kød, kartofler og sovs - og alt, der kan drikkes i tidsrummet klokken 19 til 02 for den nette sum af 450 kroner. Kom man senere, kunne man nøjes med helt ned til 250 kroner.

- Det var en kæmpesucces - alle hyggede sig, siger formanden for Højer Borgerforening Margrethe Tygesen, der mandag formiddag var travlt optaget af at rydde op i teltet, hvor der lå ikke så få ølbægre og cigaretskodder på jorden.

Men det var ikke bare fredag, at der var gang i Fåremærken.

Vejret var med os. Regnen kom om natten, som vi havde håbet på
Margrethe Tygesen, formand for Højer Borgerforening

Terrorsikring

Også i løbet af weekenden var der liv og glade dage i Højer, beretter Margrethe Tygesen.

- Vejret var med os. Regnen kom om natten, som vi havde håbet på, siger formanden og tilføjer, at de 68 kræmmere var ganske tilfredse med antallet af fremmødte om lørdagen. Her var der en masse gæster, der både så og købte ting og sager.

Som noget nyt havde man i år terrorsikret Fåremærken efter anbefaling fra politiet. Men det er lige noget, man skal vænne sig til i Højer.

Ingen guldgrube

Margrethe Tygesen fortæller, at det ikke var alle, der var lige begejstrede for de store betonblokke, der var placeret strategisk ved indfaldsvejene i zig-zag-mønstre.

- Det var ikke alle, der respekterede sikringen. Der er selvfølgelig altid noget, der ikke fungerer perfekt første gang, og vi har da også en idé om, hvad der skal gøres anderledes til næste år, siger formanden.

Hun tilføjer, at Fåremærken ikke er en guldgrube, men at der af og til er et overskud på 10.000 kroner - men der er også røde tal på bundlinjen af og til. Hvad resultatet af årets strabadser bliver, er endnu for tidligt at afsløre - sikkert er det dog, at et eventuelt overskud bliver brugt på julemanden, godteposer og to fællesspisninger i løbet af året.

Fåremærken: "Fest uden pung" var en kæmpesucces

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce