FC Sydvest 05 drager mod Dalum

FC Sydvest 05, vender nu snuden imod Dalum, og håber på endnu engang at kunne tage tre point med hjem til klubben.Arkivfoto: Flemming Andersen

FC Sydvest 05 drager mod Dalum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest 05 Tønder, vandt senest lørdag den 9. marts imod Vejgaard i 2. division. Spillerne og træner Hans Henrik Andreasen har nu gode fornemmelser angående mødet med Dalum lørdag den 16. marts.

Tønder: Sidst FC Sydvest 05 mødte holdet fra midten af tabellen, var i en træningskamp forud for opstarten på foråret.

Kampen endte 2-2, men ifølge cheftræner Hans Henrik Andreasen, var det ikke en kamp man kunne måle det store på.

- Jeg tror, jeg har spillet én gang imod Dalum før, men den træningskamp vi havde i opstarten tæller ikke for noget. Man viser ikke noget frem, når man møder hinanden så tæt på turneringsstart som vi gjorde, siger cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Efter sidste weekends sejr imod Vejgaard, kunne man forestille sig et FC Sydvest-mandskab med mere blod på tanden, og på jagt efter anden sejr i træk. Men cheftræneren har ikke øget intensiteten til træning, men har taget kampen som en ny i rækken.

- Det har ikke været en anderledes uge for os, men vi har selvfølgelig skrevet lidt ned, angående hvad vi skal fokusere på i forhold til kampen. Det ville være godt for os, hvis vi kunne hive en sejr med hjem igen, så jeg håber på, at vi alle sammen og drengene har det, der skal til for at kunne vinde, fortsætter Hans Henrik Andreasen.

Kampen spilles lørdag den 16. marts klokken 14 på Dalum kunstgræsbane.

FC Sydvest 05 drager mod Dalum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce