Erik Tønder til FC Sydvest

Erik Tønder skal assistere Kim Munch i FC Sydvest.
Foto: privat

Erik Tønder til FC Sydvest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TØNDER: Når FC Sydvest på lørdag tager hul på den nye sæson, bliver det med en ny assistenttræner. Fodboldfællesskabet har indgået aftale med Erik Tønder, Bylderup, der skal assistere cheftræner Kim Munch med træningen af serie 1-holdet.

Erik Tønder er en gammel kending i den ene af FC Sydvests moderklubber, Tønder SF-Fodbold, hvor han for en snes år siden var træner for førsteholdet. Han har derudover været træner i forskellige klubber, blandt andet Aabenraa Boldklub.

Børge Nielsen, der er formand for FC Sydvest, glæder sig over, at det er lykkedes at få Erik Tønder til klubben.

– Vi troede faktisk ikke, at han havde lyst, men det er glædeligt, at vi nu får en træner, som er kompetent og kan gå ind og supplere Kim Munch, siger Børge Nielsen.

FC Sydvest har måttet sige farvel til de to profiler Jørgen Kristensen, Ballum, og Søren Gram, Løgumkloster, der begge er stoppet.

– Det er noget af et tab, for det er to meget erfarne gutter, siger Børge Nielsen.

Til gengæld kan Sydvest foreløbig notere tilgang af tre nye spillere.

Esben Thøstesen vender tilbage til klubben efter endt studie i Randers, hvor han i sidste sæson har spillet på Randers Frejas kval-hold. Derudover er Lars Fiskebæk, Struer, og Tommy Petersen nye i truppen, ligesom et kuld unge spiller kommer til fra ynglingeholdet.
Træningsstart
FC Sydvest 05 har træningsstart på lørdag kl. 14 i Bredebro. Det gælder for både senior- og ynglingetruppen, og nye spillere er velkomne, oplyser klubben. Efter

træningen (kl. 16) er der spillermøde i klubhuset, hvor bestyrelse og træner orienterer om den kommende sæson.

Erik Tønder til FC Sydvest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce