Envo Biogas arbejder med flere løsninger

Envodirektør Bo Asmussen er fortrøstningsfuld selv om moderselskabet til SFH Group er truet af insolvens. Der arbejdes løbende med flere positive løsningsmodeller, fortæller han.
Foto: André Thorup

Envo Biogas arbejder med flere løsninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Optimisme: Envo Biogas Tønder arbejder med flere løsninger efter at moderselskab er truet af insolvens.

TØNDER: Arbejdet med at etablere Envo Biogas Tønder fortsætter ufortrødent. Torsdag kunne vi her i avisen fortælle, at moderselskabet bag det danske SFH Group A/S er under insolvens-behandling i Tyskland. SFH Group havde vundet licitationen af byggeriet mellem Solvig og Jejsing, der beløber sig til en halv milliard kroner.

SFH overholdt frist

Envo Biogas Tønder havde givet firmaet frist frem til fredag midnat for at redegøre for, hvordan firmaet ville opretholde garantier og forpligtelser. Og det levede firmaet op til, oplyser Envo-direktør Bo Asmussen, der dog ikke sidder med hænderne i skødet. Der arbejdes på flere løsningsmodeller.

– Vi har et meget positivt løsningsforslag. For at mindske tidsforsinkelsen arbejder vi på en plan A, B, C og D, fortæller direktøren uden dog at sætte navn på de andre potentielle bygherrer.

Envo Biogas Tønder holdt sidste år en såkaldt prækvalifikation. Her modtog bygherren ni bud fra forskellige virksomheder fordelt ud over Europa. Af dem udvalgte Envo fire, som gik videre i processen. Det var Burmeister Wain Scandinavian Contractor A/S, Krüger A/S, Purac AB og SFH Group A/S. Sidstnævnte vandt altså licitationen.

Ingen ændringer

Bo Asmussen fortæller, at man arbejder videre med samme model og udformning som hidtil.
– Vi arbejder videre med projektet, som er godkendt og som alle godt kan lide, siger han og tilføjer, at hvis prisen bliver anderledes, må der en ny licitationsrunde til. Det vil dog i givet fald udskyde byggestart og tidspunktet for ibrugtagning.

Envo Biogas arbejder med flere løsninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce