Dynamisk duo: Vi laver fed fest for en flad 50'er

Efter at have ligget stille i nogle år, vil Christian Rodrigo igen sparke gang i juleballet på Schweizerhalle den 25. december. Arkivfoto

Dynamisk duo: Vi laver fed fest for en flad 50'er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dynamisk duo bestående af lokale Christian Rodrigo og Anders Smaakjær vil sparke gang i det tidligere traditionsrige bal 1. juledag på Schweizerhalle. Det sker i år med livemusik og dj.

TØNDER: Makkerparret Anders Smaakjær og Christian Rodrigo, der stammer fra Højer, vil sparke gang i juleballet på Schweizerhalle med en fest, der sent glemmes.

Der har de sidste år været stille omkring den tidligere ganske populære og traditionsrige julefest, der fungerede som den store gensynsfest for bysbørn, der er hjemme for at fejre jul.

Nu har den dynamiske duo allieret sig med bandet Bøjet i Neon og en dj, der vil sørge for, at der er musik i Schweizerhalle hele aftenen den 25. december.

- Jeg synes, det er begrænset med nye tilbud, så vi vil lave noget andet, siger Christian Rodrigo, der med Anders Smaakjær driver koncertbureauet M.A.D. Concert i København.

Funk og soul

Rodrigo fortæller, at Bøjet i Neon spiller "røvballe"-musik, der rykker. Bandet stiller med fire-fem mand i Tønder og spiller covermusik, funk og soul, fortæller arrangøren og remser navne som Bruno Mars, Cool & the gang, Whitney Houston, Prince og Pharell op.

- Det er et megafedt band, konstaterer Rodrigo.

For at sparke gang i festen, har makkerparret sat billetprisen, så alle kan være med. Prisen i forsalg er 50 kroner per billet - ved døren er prisen noget dyrere; 110 kroner.

- Jeg vil rigtig gerne sælge 200 billetter. Lige nu (tirsdag middag, red.) er der solgt 75-80 billetter, siger den 30-årige koncertarrangør, som også står bag Højer Live-arrangementerne på Kiers Gaard i Højer.

Festglad lokalpatriot

Netop arrangementerne med stand-up og musik på Kiers Gaard er ikke en guldgrube. Alligevel fortsætter Christian Rodrigo med at stå bag arrangementerne med Steffen "Hæwe" Jensen.

Skulle julepartyet på Schweizerhalle heller ikke være den rene guldgrube, så lukker festen ikke efter første gang, lover Rodrigo.

- Det er ikke nødvendigt, at vi tjener stort. Hvis der har været god stemning, og folk har haft en fed oplevelse, så har vi lagt i ovnen til næste år, siger Christian Rodrigo og begrunder lysten til at finansiere fester med underskud med, at han er "lokalpatriot".

Billetter til juleballet på Schweizerhalle købes på Billetto.dk eller Schweizerhalle hjemmeside.

Juleballet starter klokken 19 med happy hour, og slutter ved midnatstid.

Dynamisk duo: Vi laver fed fest for en flad 50'er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce