Direktør: Der er ikke noget at gøre - desværre

Arbejsgrupper i Tønder (foto) og Toftlund har samlet midler til at etablere kunstgræsbaner. Begge baner samt renoveringen af banen i Skærbæk skal efter tidsplanen stå klar 30. september. Hvis man venter en ekstra måned, er der udsigt til, at projektet bliver en halv million kroner billigere. Arkivfoto

Direktør: Der er ikke noget at gøre - desværre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør ved Tønder Kommune, Keld Hansen, er ked af den opståede situation i sagen om udbud i kunstgræsprojektet. Men der er ifølge ham og kommunens jurister ingen mulighed for at ændre på tingene.

TØNDER: - Vi kan ikke gøre noget. Desværre.

Sådan siger direktør ved Tønder Kommune, Keld Hansen, i forhold til den rejste kritik om udbudsrunden vedrørende kunstgræsprojektet.

Han henviser både til kommunens rådgiver i sagen, Orbicon, samt kommunens egne jurister.

Forbeholdet fra Kjelkvist A/S om ikke at afsluttet arbejdet inden den fastsatte frist 30. september er så afgørende, at tilbuddet skal forkastes.

- Vi kan ikke tage imod tilbuddet, da det grundlæggende strider imod vore udbudsbetingelser. Når vi vælger en offentlig udbudsrunde, er der nogle rammeregler, vi skal forholde os til. Det kan jo meget vel være, at der nogle, der har valgt ikke af afgive et bud, fordi de netop ikke kunne overholde tidsfristen. Og det kan også tænkes, at nogle af dem der har afgivet et tilbud, har kalkuleret med ekstra ressourcer, for at overholde tidsfristen. Så vi kan ikke tage imod hans tilbud (Bo Kjelkvist, red.) , både af hensyn til dem der har budt, og dem der ikke har budt. Så for mig at se er der ingen mulighed for, at han kan få opgaven, desværre, siger Keld Hansen.

Træningslejr

Når Tønder Kommune som bygherre står meget fast på den 30. september som slutdato, skyldes det hensynet til, at kunstgræsbanerne skal stå klar til efterårssæsonen.

Det gælder ikke mindst i forhold til de steder, hvor der er ønsker om at udleje både banerne og overnatningsfaciliteter til træningslejr, siger Keld Hansen.

Han ærgrer sig over, at udbudsdebatten kaster en skygge over hele kunstgræsprojektet.

- Det er jo ellers en rigtig positiv sag, siger han.

For ham at se kan den offentlige budrunde og dermed hele projektet ikke stoppes administrativt. Men hvis politikerne i byrådssalen torsdag aften siger nej til at finde den ekstra million kroner, der skal til, er der en ny situation.

Direktør: Der er ikke noget at gøre - desværre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce