Blå Kors er snart klar med genbrug på en ny måde

Arkitekt Harald Christensen og chef for Blå Kors Genbrug, Jytte Jensen, får sig en snak foran de lokaler på Nørremarksvej, hvor Blå Kors åbner sin butik i starten af juni. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Blå Kors er snart klar med genbrug på en ny måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I juni kan borgerne i Tønder glæde sig til en ny og meget større Blå Kors-butik. Forretningen flytter til Nørremarksvej 84 og får dobbelt så meget plads.

Tønder: - Vi kommer til at vise, hvordan genbrug også kan være. Vi kommer til at præsentere møblerne meget flottere, hvor vi blandt andet kommer til at sortere i kategorier og farver. Så det bliver genbrug på en helt ny måde.

Sådan lyder ordene fra Jytte Jensen, der er chef for Blå Kors Genbrug. Hun taler om den nye Blå Kors-butik, der lige nu er på vej på Nørremarksvej 84. En butik, der bliver dobbelt så stor som den nuværende på Ndr. Landevej i Tønder.

- Vi er blevet opsagt i vores nuværende lejemål, så vi var tvunget til at gå ud og finde noget nyt. For vi er rigtig glade for at være i Tønder, forklarer Jytte Jensen videre.

- Det bliver genbrug på en helt ny måde.
Jytte Jensen, chef for Blå Kors Genbrug.
Jytte Jensen fra Blå Kors, Peter Jørgensen fra Dansk Outlet og arkitekt Harald Christensen ser nærmere på den 1200 kvadratmeter store hal, som skal danne rammen om Blå Kors Genbrug i Tønder.
Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Jytte Jensen fra Blå Kors, Peter Jørgensen fra Dansk Outlet og arkitekt Harald Christensen ser nærmere på den 1200 kvadratmeter store hal, som skal danne rammen om Blå Kors Genbrug i Tønder. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Optimal placering

Den nye butik kommer til at ligge i sammenhæng med Dansk Outlet, der ligeledes ejer bygningen.

- Det er en optimal placering, så vi er meget glade. Og vi får samtidig dobbelt så meget plads, så vi nu får mulighed for at præsentere varerne meget bedre. Det er blevet lidt tæt efterhånden i de nuværende lokaler, forklarer Jytte Jensen.

Peter Jørgensen fra Dansk Outlet er begejstret over, at der nu venter nye naboer til butikken på Nørremarksvej.

- Det er rigtig dejligt. Bygningen kommer til at leve, konstaterer han.

Stort klargøringsarbejde

Inden Blå Kors kan bestille flyttevognene, er der dog lige et par ting, der skal ordnes i de nye 1200 kvadratmeter store lokaler. Den proces står arkitektfirmaet Arkitekter Syd ApS og arkitekt Harald Christensen for.

- Det er en gammel fabrikshal, og der er ikke gjort noget ved den de sidste 30 år. Så det er en større omgang, vi er i gang med. Det hele skal ryddes indvendigt, og så skal skal der laves en helt ny indgang, forklarer Harald Christensen.

Blå Kors skal være ude af de nuværende lokaler på Ndr. Landevej ved udgangen af maj, og håbet er, at dørene til den nye butik kan slås op i starten af juni.

- Det er det, vi går efter. Nu må vi se, om det lykkes, lyder det fra Jytte Jensen.

Blå Kors er snart klar med genbrug på en ny måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce