Albumaktuelle skotter er klar til fest

Elephant Sessions spillede senest i Tønder i det tidlige forår og satte i den forbindelse JydskeVestkysten stævne på en helt tom festivalplads. Nu er der fuld fart på festen, og Elephant Sessions er klar til at give den gas på Klubscenen og Bolero. Arkivfoto: Niklas Majgaard

Albumaktuelle skotter er klar til fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elephant Sessions har efterhånden en længere historie med Tønder Festival. I år er de feststemte skotter klar til at klæde Tønder i deres helt egen fortolkning af neo-folk.

TØNDER FESTIVAL: Datoen 23. august er én som Euan Smillie, Mark Bruce, Alasdair Taylor, Seth Tinsley og Greg Barry alias Elephant Sessions har set frem til i lang tid. Det skotske band vender i denne weekend tilbage til Tønder Festival med to koncerter - én fredag og én lørdag.

Elephant Sessions har deres helt eget take på folk-genren, for her mødes de klassiske dyder med alt fra funk til electronica. Og netop det sidste er noget, som Euan Smillie glæder sig til at give prøver på - de kommer nemlig albumaktuelle til Tønder med "What Makes You":

- Tønder er helt afgjort en festival med en meget stram linje af musik, og der er vi helt sikkert i udkanten af, hvad der passer ind. Vi elsker at blande tingene lidt sammen og det er vores nye album med sit mere dance-inspirerede udtryk et godt eksempel på.

Hjemme på udebane

Modtagelsen er helt som første gang noget, som Euan Smillie og Alasdair Taylor altid husker Tønder Festival for. Bandet landede på festivalpladsen fredag aften, og straks var den rigtige følelse tilbage:

- Det er vanvittigt fedt at komme herud. Det er lidt specielt at spille store koncerter i udlandet, men vi bliver virkelig altid taget godt imod her. Vi havde vel været her ti minutter, da vi allerede faldt i snak med en gruppe gamle venner ovre i musikerbaren. Det kan noget, konstaterer Alasdair Taylor.

Klubfølelse

Den mere kluborienterede stil er også noget, som de fem har med sig til weekendens to koncerter. Mens Klubscenen på mange måder er Elephant Sessions' hjemmebane, så er koncerten i Bolero noget, som både Euan og Alasdair ser frem til i spænding:

- Man kan sige, at Klubscenen på mange måder er os. Det er det format og den setting, vi er vant til. Men Bolero er en fed lokation. Den har sin helt egen atmosfære, og jeg er helt sikker på, at vi kan få skabt en fed stemning derinde, forklarer Euan Smillie.

Elephant Sessions spiller også på Tønder Festival lørdag. Her kan du fange den muntre, skotske kvintet på Klubscenen klokken 23.45.

Albumaktuelle skotter er klar til fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce