Årets frivillige forening skal findes

Reportage årets forening

Årets frivillige forening skal findes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Igen i år bliver de frivillige foreninger i Tønder Kommune hædret. Der gør de i forbindelse med Frivillig Fredag, hvor årets forening bliver udpeget og hyldet med et diplom og en 10.000 kroner.

Skærbæk: Frivillig Fredag er den nationale hædringsdag for hele det frivillige foreningsliv. Også i Tønder Kommune bliver de frivillige foreninger hyldet. Det sker i Skærbæk Kursus- og fritidscenter fredag den 29. september, hvor årets frivillige forening bliver kåret. 

Aftenen vil stå på foredrag og underholdning og slutter af med at tildelingskomitéeten bestående af formændene for Sundhedsudvalget, Socialudvalget, Kultur- og Fritidsudvalget, Frivillighedsrådet, Folkeoplysningsudvalget, Kulturelt Forum og Landdistriktsudvalget vil uddele prisen for Årets Forening.

Ikke nok med at vinderen får et diplom for at være forbillede for foreningslivet, så bliver der også overrakt en præmie på 10.000 kroner.

De har vundet:
Prisen Årets Forening er stiftet af Kommunalbestyrelsen og blev første gang uddelt i 2014.Vinderen af Årets forening i 2014 var Ottersbøl Rideklub. I 2015 blev Øster Højst Ungdoms- og Idrætsforening sammen med Øster Højst Borgerforening kåret til Årets Forening og i 2016 var det Tønder Løbeklub sammen med Tønder Sygehus' venner, der løb med sejren. Hvem der får titlen som årets forening i 2017 bliver offentliggjort fredag den 29. september til Frivillig Fredag.

Man kan tilmelde foreningerne på Tønder Kommunes hjemmeside. Fristen udløber den 6. september.

 

Alle kan være med

Formålet med prisen er at anerkende foreningslivet og de frivillige i kommunen, der er med til at gøre en forskel og som styrker lokale initiativer i lokalsamfundet.

- Vi vil hædre og synliggøre de ildsjæle, som vi har i Tønder Kommune. Det er alle foreninger, der kan være med. Både sociale foreninger som idræts- og spejderforeninger, kulturelle foreninger og borgerforeninger, siger Hanne Bjergaard Paulsen, der er kultur- og fritidsmedarbejder i Tønder Kommune.

Alle i Tønder Kommune har derfor mulighed for at indstille en forening til at modtage hæderen som årets forening. Sidste år var 16 foreninger indstillet til Årets Forening.

Fristen udløber den 6. september.

Årets frivillige forening skal findes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce