TM Tønder skal slippe frygten for at fejle

- Vi skal til at vinde, understreger TM Tønder-Torben Sørensen inden kampen mod Ribe-Esbjerg. Foto:Yilmaz Polat

TM Tønder skal slippe frygten for at fejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der ligger flere kontrascoringer og venter, hvis spillerne tænker mindre over at passe på bolden, mener TM Tønder-træner Torben Sørensen.

TØNDER: Når TM Tønder torsdag aften går på banen i Ribe, skal spillerne lade en del af fornuften hænge på knagen i omklædningsrummet.

Ikke sådan forstået, at bundholdet skal spille hovedløst, men somme tider hjælper det at give los for at løsne op for en forkrampet situation.

- Det er noget mentalt i truppen. Vi har faktisk godt humør, når vi træner, og det skal vi blive ved med. Og så skal vi turde at løbe kontraer. Jeg kan se på video, at når vi endelig får bolden, så passer vi på den for ikke at miste den. Så det er at turde køre kontra, siger træner Torben Sørensen, der har set sine spillere varme bolden for meget.

- Der er noget mentalt i at sige, at nu skal jeg i hvert fald ikke smide bolden væk. Vi bliver bange for at miste bolden i stedet for at opsøge chancen, siger træneren.

- Men det gør måske, at vi ikke får de lette mål også.

Det gav sig blandt andet udslag mod Mors/Thy, hvor de sønderjyske gæster kun scorede 23 gange i seksmåls-nederlaget.

- Når vi har svært ved at komme igennem, er vi nødt til at få de lette scoringer. Så det er én af de ting, vi har trænet efter Mors-kampen, siger Sørensen.

Skal til at vinde

Mens TM Tønder er gået pointløs fra banen de seneste uger, har samtlige konkurrenter hentet godt med point. Derfor begynder situationen på den direkte nedrykningsplads at være kritisk for TMT.

Vi er nødt til at sige, at hvis vi ikke selv får point, er det lige meget hvem af de andre, der får point. Vi er nødt til at kigge på, hvordan vi selv kan få nogle point. Vi skal til at vinde, og så må vi se efter 26 runder, hvordan de andre hold ligger, understreger Torben Sørensen, inden kampen mod Ribe-Esbjerg.

De har fået noget gejst, efter de har sat træneren på porten, konstaterer Sørensen om torsdagens modstander, hvor han fremhæver Morten Nyberg som en enkelt spiller som forklaring på vestjydernes to seneste sejre.

Han laver selv mange mål, men han fordeler boldene godt og er god til at se spillet. Og han har et godt sammenspil med stregspilleren og især Lukas Karlsson. Så det er den helt store forskel, synes jeg.

Selv har Torben Sørensen hele truppen klar til kampen mod Ribe-Esbjerg.

TM Tønder skal slippe frygten for at fejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce