Vurdering: Gør som mod FC Midtjylland, og I slår Odense

Der er ingen tvivl om, at Team Esbjerg skal spille på højt niveau, hvis holdet skal juble efter onsdagens hjemmekamp mod formstærke Odense. Foto: Jacob Schulz

Vurdering: Gør som mod FC Midtjylland, og I slår Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kan Team Esbjerg få defensiven op på samme niveau som mod FC Midtjylland i sidste uge, er der en god mulighed for at runde første halvdel af grundspillet af med en hjemmesejr over Odense.

Der kan næsten ikke undgå at blive masser af gang i den, når Team Esbjerg onsdag aften tager imod storsatsende Odense med landsholdsanfører Stine Jørgensen i spidsen.

Det er nemlig en rigtig topkamp mellem to af de hold, som må formodes at være med i de afgørende kampe, når der til foråret skal spilles om DM-guld.

Begge hold kommer med selvtillid.

Odense har for alvor fået sat skik på sagerne efter en vaklende indledning på sæsonen med et lammende nederlag på 35-18 mod København som den klart værste oplevelse, men cheftræner Jan Pytlicks hold har vundet sine sidste seks kampe og er placeret på en delt andenplads i ligaen med 14 point.

Stine Jørgensen er det store omdrejningspunkt hos Odense, men også spillere som Mette Tranborg, Kathrine Heindahl og Trine Østergaard skal der holdes øje med.

Team Esbjerg er også på 14 point efter sidste uges fine sejr på 25-22 ude over FC Midtjylland. Samlet set var det sæsonens hidtil bedste præstation, og der er ingen tvivl om, at Estavana Polman og holdkammeraterne har en fin chance for også at besejre Odense, hvis holdet er i stand til at holde niveauet fra den kamp.

Navnlig indsatsen i forsvaret var til topkarakter. Det er altså fint at holde FC Midtjylland nede på 22 mål - og tre af målene blev endnu scoret i kampen sidste to minutter. Og så var det endda en kamp, hvor Sandra Toft ikke var helt oppe at ramme de allerhøjeste redningsprocenter.

Det betyder meget at slutte godt af inden en lang pause, så vi vil enormt vinde over Odense.
Maria Mose Vestergaard
Optakt
Håndbold, ligaen kvinderOnsdag 19.00: Team Esbjerg - Odense

JV tipper: 25-23

Tæt liga

Toppen af ligaen er ekstrem tæt i denne sæson. København topper lige nu med 16 point, mens Team Esbjerg, Odense, Viborg og FC Midtjylland alle står på 14 point. Lige derefter følger TTH Holstebro med 13 point og Nykøbing Falster med 12 point.

Se udsendelsen

Maria Mose Vestergaard var tirsdag forbi JV's studie. Se udsendelse på www.jv.dk eller på JV Sportens Facebook-side.

Team Esbjerg-fløjen

Fysik og aggressivitet

Jeg gætter på, at cheftræner Jesper Jensen igen vælger at dække 5:1 med Sanna Solberg i en fremskudt rolle. Det fungerer rigtig godt, når der så samtidig bliver disket op med masser af fysik og aggressivitet på de to backs.

Men det bliver uden tvivl tæt. Odense er ikke sådan at vælte omkuld for tiden, men Team Esbjerg, der indtil videre i denne sæson har præcis 2000 tilskuere i gennemsnit til sine hjemmekampe, kan se frem til rigtig god opbakning.

En hjemmekamp mod Odenses stjernebesatte hold, der har den tidligere Team Esbjerg-keeper Emily Stang Sando på holdet, bør kunne trække rigtig mange mennesker i hallen.

Sæsonrekorden lyder på 2109 tilskuere. Den bør stå for fald onsdag aften.

Vurdering: Gør som mod FC Midtjylland, og I slår Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce