Team Esbjerg-guldvinder skifter til ligarivaler

Tove Seest, forrest sammen med Estavana Polman, gav den fuld gas, da Team Esbjerg for to år siden vandt sit første og hidtil eneste danske mesterskab. Foto: John Randeris

Team Esbjerg-guldvinder skifter til ligarivaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

34-årige Tove Seest, der sluttede karrieren efter sidste sæson, skal fremover være assistenttræner i Randers HK.

- Jeg har savnet håndbolden helt vildt i det seneste år, så det her er fantastisk.

Tove Seest skal fra den kommende sæson være assistenttræner for Niels Agesen i Randers HK. De to har en fortid sammen i TTH Holstebro, hvor Agesen trænede Seest i perioden 2009-2011.

- Vi kender hinanden, og det betyder selvfølgelig meget. Jeg kender hans håndboldfilosofi, og jeg stoler 100 procent på ham, fortæller Tove Seest, der for længst er gået i gang med at tage en træneruddannelse.

- I de seneste år har jeg arbejdet i Team Esbjergs administration, og det har jeg virkelig nydt. Jeg elsker at tale med sponsorer, samarbejdspartnere og alle mulige andre, men jeg var ikke i tvivl, da denne her mulighed bød sig, fortæller Tove Seest.

Højdepunktet i Tove Seests håndboldkarriere var DM-guldet med Team Esbjerg efter den særdeles hæsblæsende finale mod FC Midtjylland for to år siden.

- Det var rigtig stort for mig, da jeg kæmpede så hårdt for det i så mange år. Og al opmærksomheden bagefter - det var fantastisk, og det vil jeg altid huske.

Et andet gyldent Seest-øjeblik var semifinalekampen i EHF Cuppen på udebane mod ungarske Féhérvár KC i foråret 2014. Team Esbjerg var helt og aldeles nede i sækken, men vandt alligevel 27-26 på et mål i absolut sidste sekund af Tove Seest og kom i finalen.

Team Esbjerg-guldvinder skifter til ligarivaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce