Per Kristiansen forlader direktørstolen i Team Esbjerg

Per Kristiansen er lidt af en blæksprutte i Team Esbjerg. Ingen opgave er for stor eller for lille for den tidligere topspiller. Han bliver i klubben, men han afløses på direktørposten. Foto: Annett Bruhn

Per Kristiansen forlader direktørstolen i Team Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hans Christian Warrer, der blandt andet har en fortid i EfB, hentes ind som afløser.

Vellidte Per Kristiansen, der har været direktør i Team Esbjerg siden 2011, løber ingen steder, men i direktørstolen afløses han nu af Hans Christian Warrer.

Det er den tidligere topspillers eget ønske at træde et skridt ned rent organisatorisk.

- Jeg har længe været fortaler for, at skulle klubben tage det næste skridt, så nytter det ikke bare at tilføre bedre og dyrere spillere, for man skal også have baglandet med. Hvis styrkelsen af organisationen ville indebære, at jeg måtte træde et skridt ned, ville jeg være helt indforstået med det, siger han.

- På det personlige plan har jeg i takt med klubbens vækst mærket en stigende arbejdsbyrde, og den ønskede jeg i længden ikke at tage på mig. Derfor er det 100 procent min beslutning at forlade direktørposten. Mit håb er, at Team Esbjerg også i fremtiden vil være præget af ånden, at alle hjælper alle.

Per Kristiansen vil i fremtiden få en central funktion som administrations- og kampansvarlig.

Hans Christian Warrer er uddannet cand.merc. og har senest haft en stilling som Golfmanager i Esbjerg Golfklub, hvor han igennem seks år har haft ansvaret for klubbens drift og økonomi. Inden da var han i fem år salgs- og marketingschef i Esbjerg fB.

Og Team Esbjerg har fundet den rette mand, vurderer bestyrelsesformand Bjarne Pedersen.

- Klubben er en voksende forretning, og vi offentliggør snart en ambitiøs Plan 2020, der gør det nødvendigt at udvide vores netværk og sponsorkreds yderligere. Vi har i Hans Christian Warrer fundet den rigtige person til den udadvendte og kommercielle funktion, der bliver en meget vigtig del af jobbet.

Hans Christian Warrer sætter sig i direktørstolen allerede den 1. juli.

Per Kristiansen forlader direktørstolen i Team Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce