Line Jørgensen må stadig kigge langt efter sin spilletilladelse

Line Jørgensen i snak med norske Marit Røsberg, der er en af øvrige mange nye Team Esbjerg-spillere. Foto: Chris U. Pedersen

Line Jørgensen må stadig kigge langt efter sin spilletilladelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere landsholdsanfører træner for fuld kraft i Team Esbjerg og elsker igen at spille håndbold, men der er stadig udfordringer omkring skiftet fra rumænske CSM Bucuresti.

Skulle Team Esbjerg spille en betydende kamp i dag eller i morgen, ville cheftræner Jesper Jensen ikke have mulighed for at benytte sig af nyerhvervelsen Line Jørgensen.

Hendes spilletilladelse er nemlig endnu ikke dukket op efter skiftet hjem til dansk håndbold fra rumænske CSM Bucuresti, der har været alt andet end samarbejdsvillige i forbindelse med klubskiftet.

- Sagen kører fortsat, og det er ret frustrerende, at det efterhånden har taget rigtig lang tid, erkender Line Jørgensen.

- Vi har dog en masse kloge folk og også Spillerforeningen på sagen, så det løser sig forhåbentlig meget snart. Jeg glæder mig i hvert fald utrolig meget til tiden i Team Esbjerg.

Egentlig var det planen, at Line Jørgensen også skulle have spillet i Rumænien i denne sæson, men først på foråret besluttede hun sig for, at tiden nu var inde til at vende næsen hjem igen.

- Jeg gjorde brug af en option i min kontrakt, og det har Bucuresti åbenbart haft svært ved at acceptere. De har i hvert fald stillet sig godt og grundigt på bagbenene hele vejen igennem, men nu kan jeg da se, at de har hentet en ny højre back, så mon ikke, at det hele snart falder i hak? Det satser vi på.

Line Jørgensen har tidligere i karrieren været udenfor med flere alvorlige skader, men i øjeblikket er hun 100 procent i omdrejninger.

- 7-9-13 - og sådan skal det meget gerne blive ved med at være. Jeg har fået en storartet modtagelse i Team Esbjerg, og jeg håber virkelig, at vi får en fin sæson. Det ser i hvert fald ud til, at vi har en spændende trup, og det er klart, at vores mål er at vinde guld. Jeg er ikke kommet hjem for at blive nummer tre, understreger Line Jørgensen.

Line Jørgensen må stadig kigge langt efter sin spilletilladelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce