Gravid stregspiller: Jeg vil afslutte karrieren i Team Esbjerg

Ulrika Toft Hansen blev kåret som kampens bedste spiller i pokalfinalen mellem jul og nytår. På det tidspunkt var hun gravid i 12. uge. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Gravid stregspiller: Jeg vil afslutte karrieren i Team Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulrika Toft Hansen er i lykkelige omstændigheder, men hun håber ikke, at hun har spillet hendes sidste kamp i den røde Team Esbjerg-trøje.

Otte mål på otte forsøg, en jætteindsats i forsvaret og en helt fortjent kåring som kampens spiller i årets pokalfinale.

Ulrika Toft Hansen var faktisk gravid i 12. uge, da hun stod for ovenstående bedrift, da hun sammen med holdkammeraterne i Team Esbjerg kunne løfte pokalen.

Fredag blev graviditeten så offentlig kendt. Dermed kommer den 30-årige svensker, der i forvejen har sønnen Oliver på to år med gemalen Henrik Toft Hansen, ikke til at spille flere kampe i denne sæson.

Til sommer flytter familien Toft Hansen til Paris, hvor Henrik, der i øjeblikket er af sted til EM-slutrunden i Kroatien, skal spille sammen med Mikkel Hansen i PSG.

- Jeg ved, at vi nu kigger lidt ud i fremtiden, men min plan er, at jeg skal tilbage og spille håndbold, når jeg har født til sommer. Det fungerede rigtig godt sidste gang, fortæller Ulrika Toft Hansen.

- Og når vi engang flytter til Danmark, er det min største drøm at slutte min karriere med at spille et par sæsoner i Team Esbjerg. Jeg er vanvittig glad for den klub, og jeg føler virkelig også, at jeg svigter dem nu. Det har jeg det svært med.

- Men samtidig er vi selvfølgelig utrolig glade og spændte. Vi ved endnu ikke, om det bliver en dreng eller en pige.

Kun en stregspiller

Ulrika Toft Hansens graviditet betyder, at Team Esbjerg nu kun råder over en enkelt af de i alt stregspillere i truppen, da Rikke Zachariassen blev mor for tredje gang mellem jul og nytår.

Dermed står cheftræner Jesper Jensen med noget af en udfordring.

- Sportsligt er det et slag for os, da "Ullis" har været rigtig godt spillende. Indtil videre må vi spille med Vilde Ingstad som den eneste på pladsen.

Team Esbjerg undersøger markedet for klassespillere til stregpositionen, men klubben ønsker ikke en kortsigtet løsning.

- Vi går efter en stregspiller, som vi også kan se en fremtid i, og om muligt en dansk eller nordisk spiller, fordi de kender træningskulturen og er nemmere at integrere. Men vi kan i situationen blive nødt til at udvide spektret, erkender Jesper Jensen.

Gravid stregspiller: Jeg vil afslutte karrieren i Team Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce