Den præstation var ganske enkelt under lavmålet

Det endte med en gevaldig nedtur for Sanna Solberg og Team Esbjerg, der dog kan se tilbage på en hæderlig første halvdel af grundspillet. Foto: Claus Fisker/Scanpix 2017)

Den præstation var ganske enkelt under lavmålet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Esbjerg leverede en direkte pinlig indsats i de sidste 30 minutter i en pænt fyldt Blue Water Dokken, da Odense aften endte med at klæde værterne helt af og vinde hele 27-18. Og det gjorde Sandra Toft rasende.

HÅNDBOLD: Pinligt.

Ydmygende.

Beskæmmende.

 Det er vel nogle af de ord, som bedst beskriver Team Esbjergs præstation i anden halvleg af onsdagens topkamp på eget halgulv mod Odense.  

Team Esbjerg gik nemlig fuldstændig bag af dansen og tabte kampens sidste halvdel med hele 16-5 - og så vinder man altså bare ikke ret mange kampe.

- Det var en katastrofe. Vi gik jo helt i sort, og jeg vil kalde vores præstation direkte pinlig, sagde Sandra Toft. 

- Vi har også bare siddet og kigget på hinanden inde i omklædningsrummet. Vi giver jo nærmest op til sidst - og det er bare ikke i orden. Der er så mange tilskuere til vores kampe, så det her kan vi simpelt hen ikke være bekendt.

Vi går jo helt i sort, så indsatsen var simpelt hen pinlig. 
Sandra Toft

For lavt et niveau

Det var sidste kamp inden en lang VM-pause, og det ærgrer Sandra Toft, at slutte første halvdel af turneringen af med sådan en oplevelse. 

- Det er virkelig frustrerende, men vi kan jo kun takke os selv for det. Der er så mange tilskuere i hallen, og så ender det sådan her. 

- Vores første halvleg var faktisk i orden. Vi fører med to mål ved halvleg og gør mange gode ting, men derefter glemmer vi alt, hvad vi har aftalt. Jeg må bare sige, at jeg er virkelig træt af det lige nu. Det er utroligt, at vores bundniveau fortsat er så lavt, men vi må jo arbejde på det, når vi mødes igen - og så må vi tage revanche i pokalsemifinalen mod FC Midtjylland mellem jul og nytår.

Humøret var naturligvis anderledes højt i Odense-lejren, hvor landsholdsanfører Stine Jørgensen navnlig glædede sig over, at hun og holdkammeraterne havde været i stand til at holde Team Esbjerg nede på bare en håndfuld scoringer i anden halvleg.

- Rent forsvarsmæssigt var det nok vores bedste præstation i denne sæson, men jeg må sige, at jeg ikke lige havde forventet, at vi skulle vinde med ni mål efter første halvleg, hvor Team Esbjerg var et skridt foran os, sagde Stine Jørgensen.  

 

 

 

Den præstation var ganske enkelt under lavmålet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce