Vigtig og dyr første sejr

Thomas Mogensen udgik onsdag aften efter en håndfuld minutter af det, der var hans hjemmebanedebut i Skjern Bank Arena. En skulderskade gav den tidligere landsholdsspiller en anderledes debut, end han havde håbet på. Foto Jørgen Kirk

Vigtig og dyr første sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første sejr i fjerde forsøg vækker glæde i Skjern Håndbold - omvendt udgik to profiler.

Skjern: Første sejr i fire forsøg og det andet forsøg i ligaen.

Sæsonens første sejr til de forsvarende mestre fra Skjern Håndbold gav onsdag aften tro på mere hos spillere og trænere.

Sejren kan dog også vise sig at være en af de dyre.

Allerede efter fem minutter mærkede Thomas Mogensen, at højre skulder knirkede, for han landede lige på den, efter han var brudt igennem på ydersiden af sin backmodstander.

Thomas Mogensen forsøgte at spille videre, da der ikke var tegn på noget brækket, men han kunne ikke løfte armen over vandret, så smerterne tvang den tidligere landsholdsspiller fra banen.

For bagspilleren endte hjemmebanedebuten i Skjern Bank Arena derfor som lidt af et antiklimaks.

- Jeg håber rigtig meget, at ro de næste par dage kan gøre, jeg snart kan være med igen, for jeg har absolut ikke lyst til at sidde udenfor. Jeg er frustreret over min egen situation og håber på det bedste, men jeg er rigtig glad for, vi kom på pointtavlen, siger Thomas Mogensen.

Også Kasper Søndergaard udgik med skadesproblemer i kampens første 10 minutter. Baglåret drillede igen højre backen, så i 80 procent af kampen stod Skjern uden to af sine bærende kræfter.

- Det gav måske lidt forvirring og uro, at vi mistede to af dem, der skulle spille meget. Heldigvis kom der andre ind og gjorde det fantastisk. Vi har haft en svær start, og så har det også krævet noget mentalt arbejde at køre sejren hjem alligevel, når vi mødte lidt modgang. Det var fedt, at vi fik de to point, siger Thomas Mogensen.

Kasper Søndergaard er lige returneret fra en skade, men onsdag aften drillede baglåret igen Skjerns højre back, så han gik ud i kampens begyndelse. Foto: Jørgen Kirk
Kasper Søndergaard er lige returneret fra en skade, men onsdag aften drillede baglåret igen Skjerns højre back, så han gik ud i kampens begyndelse. Foto: Jørgen Kirk
Foto: Jørgen kirk

Træner: Det bliver kun værre

Glæden over to point står Thomas Mogensen bestemt ikke alene med.

Anders Eggert kalder sejren "ekstremt vigtig", mens træner Henrik Kronborg mener, at sejren "betyder alt".

Fighten sikrede de to point, lyder analysen, for skuddene haltede. Fightersejre kan man nok godt vænne sig til i efteråret, tror Henrik Kronborg.

- Det bliver sådan her hele efteråret, og det bliver kun værre. Det er det, vi går i møde, og det bliver kun sjovt at skulle ændre opstillinger fra kamp til kamp, fordi det bliver så hårdt. Det bliver superskægt at skulle det og en kæmpe udfordring for os alle, siger Skjern-træneren.

Med modstandere som BSV, TTH Holstebro og Aalborg i de næste runder samt et efterår med Champions League bliver det nemlig nødvendigt at bruge bredden i truppen, mener Henrik Kronborg.

Onsdag blev den nødvendighed så understreget af skadeskvalerne.

- Skaderne betyder bare, vi skal finde de alternative opstillinger lidt hurtigere, end vi havde regnet med. Mod Mors-Thy spillede vi ikke med den bredde og de variationer, vi gerne ville. Der var nogle spiller, der skulle trække et kæmpe læs. Der lægges lidt ekstra over på de andre, så de må tage nogle spilleminutter, siger Henrik Kronborg.

Med onsdagens sejr kravler Skjern op på en syvendeplads efter to runder i ligaen.

Vigtig og dyr første sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce